Porodični dan uz najnoviju animiranu Avanturu “Avioni 2 - Hrabri vatrogasci”

Porodični dan u bioskopima Cineplexx održaće se 19. i 20. jula u periodu od 13 do 17 časova, uz prikazivanje najnovije animirane 3D avanture “Avioni 2 - Hrabri vatrogasci” sinhronizovane na srpski jezik. Svi posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza će imati priliku da uživaju u najaktuelnijim filmovima na velikom platnu i da se zabave uz tematske aktivnosti. Specijalni program očekuje posetioce bioskopa Cineplexx Delta City, gde će u subotu od 17 časova biti organizovana vatrogasna vežba, kojom će Vatrogasni savez Beograd obeležiti 65 godina od osnivanja.

„Avioni 2 – hrabri vatrogasci“ je nova sinhronizovana avantura o drugim šansama, koja prikazuje dinamičnu ekipu elitnih aviona za gašenje požara koji su posvećeni zaštiti istorijskog nacionalnog parka Piston Pik od šumskih požara. Milan Antonić, Aleksandar Srećković Kubura, Nikola Bulatović i Dušica Novaković predstavljaju deo ekipe koja je pozajmila glas glavnim junacima filma, dok režiju potpisuje Miloš Paunović.

Najmlađe posetioce bioskopa Cineplexx očekuje pregršt iznenađenja i zabave, kao i druženje sa ekipom glumaca koja je učestvovala u sinhronizaciji filma. U periodu od 13 do 17 časova mališani će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu inspirisano avionima, dok će posetioci Delta City-ja moći da se druže sa glumačkom ekipom i nauče vatrogasne trikove od pravih profesionalaca. Uz svaku kupljenu kartu posetioci bioskopa dobijaju na poklon „Mali Politikin Zabavnik“ i časopis „Lili“.

Pored najnovije animirane avanture „Avioni 2 - Hrabri vatrogasci“, na repertoaru bioskopa će biti i popularni, filmski 3D hitovi „Kuća velikog mađioničara“ i „Kako da dresirate svog zmaja 2“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Pogledajte još