HOT MESS

Egzotični ambijent renoviranog Hot mess-a poznat je po vrhunskoj usluzi, a ono što ovaj splav izdvaja od mnoštva drugih je svakako savršena usluga i radno vreme. Naime na Hot mess-u žurka pored bazena koji je centralni deo enterijera počinje već od devet časova pre podne uz laganu laundž muziku i najukusniji i definitivno najzdraviji doručak u gradu. Nakon ultimativnog užitka u doručku, svaki istinski hedonista ne može da napusti Hot mess i zbog toga se pool party nastavlja sve do zalaska sunca uz koktele i jedan od najboljih menija u Beogradu.

Niko ne ostaje ravnodušan kada proba burgere, salate, suši i egzotične dezerte i sve to uz ritam koji ga pokreće. Pogled na reku i Kalemegdansku tvrđavu dok se sunčate i kupate na Hot mess-u može da parira najluksiznijim laundž barovima na svetu.

A onda sledi potpuno iznenađenje jer se Hot mess u večernjim časovima transformiše u ozbiljan klub i tada se muzika pojačava, a provod se nastavlja do kasno u noć. Ne postoji dress code na ovom mestu jer stalni gosti neretko odmah posle lenčarenja u ležernoj garderobi produže na večernji party. Dakle na mestu gde postoji bazen legitimno je igrati pored istog u kupaćem sve i da je noć i vikend.

Bitno je napomenuti da je muzika koja se može čuti na Hot messu isključivo strana, zato je za sve koji uživaju u house, komercijalnom house, deep house i r'n'b' ritmu upravo Beogradska Ibica jedini izbor.

Ponedeljkom je na Hot mess-u praznik za sve koji slušaju kvalitetnu RnB muziku, četvrtkom su gostovanja eminentnih svetskih di džejeva, dok su petak i subota rezervisani za haus i rezident di džejeve.

Nedelja je dan za lečenje mamurluka i odmaranje pored bazena, a tematske žurke nedeljom na Hot mess-u učiniće narednu radnu sedmicu mnogo podnošljivijom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.