MALE TAJNE SPOSOBNIH ŽENA: Kako da ga promenite, a da on to i ne oseti!

1. Izbegavajte kritike

Konstantna kritika bi svakoga izludela. Pođite od sebe - kako biste se vi osećale da vaš partner uvek potencira ono što mu smeta na vama? A, ako želite da mu skrenete pažnju na neku grešku, učinite to kroz osmeh, uz neku dobru šalu ili nežan dodir.

Neka uvek bude lud za vama.

2. Gledajte njegove pozitivne strane

Bez obzira na to koliko vas partnerovo ponašanje iritira, način na koji vi gledate na stvari je presudan. Umesto da ističete negativno, gledajte šta je to pozitivno na njemu, tako ćete promeniti perspektivu i izbeći nepotrebne svađe.

Ovo nikada ne činite zbog muškarca

3. Ne koristite seks kao oružje!

Mnoge žene pokušavaju da promene svoje muškarce tako što im uskraćuju seks ako on tokom dana uradi nešto što im nije po volji. To je najgori način da ga kaznite, jer će se vaše oružje okrenuti protiv vas! Seks je jedan segment vaše veze, a vaše i njegove loše navike su “drugi padež”. Ukoliko želite da vaš dragi promeni ponašanje, ponudite se da mu pomognete – zajedničkim snagama sredite stan, spremajte ručak u dvoje, zajedno idite u nabavku... Kad oseti da neprijatne obaveze deli na pola, biće mu lakše nego da sve mora da uradi sam ili da konstantno sluša vaša zvocanja...

Ne nasedajte na OVE muške laži.

Izvor: Večernji.hr /nadlanu

Pogledajte još