Slatke male ubice: Ubile drugaricu jer ih je uhvatila "na delu"

Tinejdžerke Rejčel Šof (17) i Šejle Edi iz Amerike su u julu 2012. godine svoju drugaricu iz detinjstva Skajlar Nis (16) izbole nožem i telo sakrile u šumi, jer je “nisu volele” i “nisu više htele da se druže sa njom”, a slučaj je sada dobio novu dimenziju.

Ubijena devojčica je u svom dnevniku zapisala da je, jednom prilikom kad su zajedno provele noć u kući jedne od njih, Rejčel i Šejlu zatekla u seksualnom odnosu. Pre nego što su je drugarce ubile, na Tviteru je aludirala da zna i čuva neku tajnu. Skajlar je u svom dnevniku, sa dosta eksplicitnih detalja, opisala kako se probudila i u lezbijskom seksu zatekla drugarice koje su došle da prespavaju kod nje.

Nekoliko nedelja pre ubistva, odlučila je da drugarice obavesti da zna njihovu tajnu. “Samo da znate da znam”, poručila im je jednom prilikom preko Tvitera, dok je drugi put napisala da ima želju da svima ispriča “sve”, “kad bi mislila da može da se izvuče s tim”.

Neposredno nakon hladnokrvnog ubistva, Šejla Edi je na Tviteru neobavezno ćaskala o TV programu i čestitala prijateljima rođendan, da bi zatim, naizgled ničim izazvana, napisala: “Niko na svetu ne može da izađe na kraj sa mnom i Rejčel. Ako misliš da možeš, varaš se.”

Foto: Twitter/@sheliiaa

Bilo kako bilo, motiv “slatkih malih ubica” ne menja niša bitno kada je reč o konkretnim činjenicama: Skajlar Nis, odlične učenice i jedinog deteta svojih roditelja, više nema, a dve drugarice sa kojima se družila od osme godine i koje su njeni roditelji gotovo smatrali za svoju decu, hladnokrvno su je ubile.

Za to su i osuđene: Šejla na doživotnu robiju, a Rejčel, koja je prva prizanala ubistvo, na 30 godina zavora.

Izvor: telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.