Revija na ulici

U srcu Dorćola, u jednoj maloj uličici, Rige od Fere, pobednica izbora za AAA (aktivnu, aktuelnu, atraktivnu) čitateljku modnog magazina "Cosmopolitan", organizovala je reviju. Modni studio Jelene Đaković, diplomirane kostimografkinje iz Beograda, pod simpatičnim nazivom „Must Have“ bio je premali da primi sve goste pa se revija održala na crvenom tepihu koji je bio postavljen na ulici

Jelena Đaković je pobedila na izboru za AAA (aktivnu, aktuelnu, atraktivnu) čitateljku godine, koji organizuju „Cosmopolitan“ i „Maybelline“. Njene ambicije, želje i san su bile da otvori modni studio. Trud se konačno isplatio, a uz pomoć nagrade od 5.000 evra san se pretvorio u stvarnost. Ona ističe da je za stvaranje studija Must Have podjednako zaslužna i Drgana Lukić, koja je Jeleni partner u ovom poslu.

Modna linija sa potpisom Must Have namenjena je zaposlenim mladim ženama, koje drže do svog izgleda i vole jedinstvene i elegantne modele. Na otvaranju modnog studija održana je modna revija, a u simpatičnim satenskim haljinama i mantilima prošetale su mlade novinarke, urednica "Kosmopolitena" Nataša Davidov, bingo devojka Marija Kilibarda i mnoge druge.

"Cosmopolitan" i "Maybelline" organizuju izbor za AAA čitateljku godine četvrtu godinu za redom i pomažu da se ostvare snovi jedne "Cosmo devojke". Prve dve godine, pobednice su svoju nagradu iskoristile za magistarske studije, a prošlogodišnja pobednica Dragana Petković je otvorila turističku agenciju u Nišu.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još