Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 21. jul - nedelja 27.jul)

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ove nedelje Ovnovi će se polako osloboditi napetosti koja je pratila emotive odnose. Oni koji su u vezi više će se truditi oko partnera i pokušati da uspostave skladnije odnose. Slobodni će biti optimističniji, a nudiće im se i više novih kontataka.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS
Bikovi ove nedelje mogu očekivati pozitivne promene na ljubavnom planu, pa će veze koje su bile u krizi dobiti novu šansu, dok će slobodni pripadnici znaka imati više šansi da nekog upoznaju i da se zaljube, ili započnu novu ljubavnu vezu.

Pročitaj i: Horoskopski znak otkriva da li bi vas prevario

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Blizanci ove nedelje neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali bi se nekima mogla dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla. Zauzeti Blizanci biće posvećeni privatnom planu

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Rakovi od ove nedelje ulaze u emotivno povoljniji period, pa će tako slobodni pripadnici znaka postati zaljubljiviji, a broj novih veza se može povećati. U odnosu sa partnerom će biti više razumevanja, a moguće je postići i neki važan dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Ova nedelja za slobodne Lavove biće povoljna na emotivnom planu, pa bi mnogi pripadnici znaka mogli nekog da upoznaju i da se zaljube, ili uđu u novu ljubavnu vezu. Zauzeti Lavovi pokušavaće da u svoju vezu unesu više akcije i zabave.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
Ove nedelje zauzete Device će imati mnogo stabiljnie i emotivnije odnose u vezi, naročito ako su ih pre pratile tenzije. Slobodni pripadnici znaka će ući u povoljniji ljubavni period, pa bi se neki mogli zaljubiti ili započeti novu emotivnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Vage ove nedelje polako izlaze iz napetog emotivnog perioda kaoji ih je pratio u emotivnim donosima i mogu osetiti potrebu da se primire. Slobodne Vage će se intenzivno družiti i izlaziti, pa nije isključeno da upoznaju neku osobu koja će im se dopasti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Škorpijama ove nedelje, postaje sve zanimljivije na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili započno novu vezu, dok će zauzete Škorpije pokušavati da u svoju vezu unesu poztivne emocije i više će se truditi oko partnera.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Strelčevi će ove nedelje osećati veću potrebu za druženjem i izlascima, neki će biti skloni avanturama, naročito ako su na putovanju, a neke može zainteresovati osoba iz inostranstva. Kod zauzetih može biti enrazumevanja zbog različith želja i potreba.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS
Jarčevi ove nedelje mogu pokazitvati veći interes za emotivne događaje, pa bi se nekima moglo desiti značajno poznanstvo, ili mogu započeti novu ljubavnu vezu. Zauzeti Jarčevi sa partnerom će ostvariti bolju komunikaciju i razumevanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Vodolije će ove nedelje sa partnerom će imati odnos sa više razumevanja, pod uslovom da njemu prepuste inicijativu. Slobodni pripadnici znaka ući će u period kada će imati velike šasnse da upoznaju pravu osobu za sebe i započnu novu ljubanu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ove nedelje Ribe bi mogle biti okupirane ljubavnim događajima, pa se mnogima može dogoditi da se zaljube, ili započnu novu ljubavnu vezu. Zauzete Ribe biće romantičnije i više će se truditi oko voljene osobe. Kod nekih je moguća i tajna veza.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.