BEŽITE OD NJIH: 3 tipa muškarca koji vas nisu vredni!

1. Večiti pesimista

Ako je vaš partner konstantno u lošem raspoloženju, i ako ima destruktivan stav prema svemu što ga okružuje, to može da bude pogubno po vas. Umesto da se radujete životu, vi ćete sve svoje vreme trošiti ubeđujući ga da nije sve tako crno, a to iziskuje prevelike napore. Nemojte dozvoliti da vam najbolje godine prođu kraj nekoga ko ne vidi ni tračak svetla na kraju tunela. Na kraju ćete i vi posmatrati život iz crne perspektive.

Na ovih 7 muških laži ne smete da padnete

2. Oženjen muškarac

Većina “singl” žena će “pasti” na oženjenog muškarca i poverovati u njegove reči “planiram da se razvedem”. A izgovorio ih je ko zna koliko puta i ko zna kome sve ne... Iako veza sa oženjenim može da bude uzbudljiva, razmislite još jednom šta dobijate a šta gubite u takvoj vezi. Budite iskrene prema sebi.

Kako da ga promenite a da on to ne oseti

3. “Čas me vidiš, čas me ne vidiš”

Žene su sklone da “padaju” na ovakve muškarce, ali suština je u tome da umesto oslonca u životu vi imate samo fatamorganu. Razmislite da li ste spremne da sedite i čekate kad će vam se javiti, kad će banuti da vas “iznenadi i obori s nogu”, ili ste ipak više raspoložene da kraj sebe imate muškarca koji će biti tu za vas uvek kad i vi za njega...

Ovo je siguran znak da je odlepio za vama

Izvor:TOI/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.