Vikend van grada

Idelano rešenje, za brzu instant injekciju dobrog raspoloženja koja će me povratiti u život.Ostalo je samo još jedno pitanje: Gde otići? Kako sam se dobro istrošila za letovanje morala sam dobro da razmislim o finansijkom momentu. “Bacila“ sam se na posao, trebalo je od svih ponuda na internetu pronaći onu koja će da zadovolji sve moje zahteve. I to nije bio nimalo lak zadatak. Agoniju traganja prekinula je moja najbolja drugarica: ona je imala predlog!

Otkrila mi je da hotel Jezero na Borskom jezeru kraj Bora ima odličnu vikend ponudu. Noćenja sa dva puna pansiona, romantična večera uz sveće, dve masaže po osobi, noćno kupanje a na raspologanju su i sportski i zabavni sadržaji: bazen, đakuzi, sauna. Sve to po ceni od 14.200 i to za dvoje! Kasna odjava ( do 18 h) me je kupila, jer mi je oduvek smetalo kada moram ujutru rano u trku da napuštam sobu, uvek u panici da ću bunovna nešto zaboraviti.

(old_image)

Mir i tišina uz oputajuču šetnju uz prelepo Borsko jezero bili su samo uvertira uživanja koje je mene i mog dragog očekivalo tokom vikenda. SPA tretmani i masaže odagnali su stres a vrhunski specijaliteti domaće I internacionale kuhinje upotpunili su ugođaj. Srećom kalorije smo imali gde da sagorimo: u moderno opremljenoj teretani I na bazenu.

(old_image)

Sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju mini bar, sef, WiFi, LCD TV i telefon, tako da smo imali sve što nam je potrebno.

Hotel „Jezero“ ispunjava sve evropske standarde za hotel sa četiri zvezdice i prostire se na preko 12.700 m2. Nalazi se kraj Borskog jezera, 17 kilometara od Bora, a 250 od Beograda. Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja.

(old_image)

U neporednoj blizini jezera nalaze se atraktivne lokacije koje nisam posetila jer mi je namera bila da provedem romantičan vikend, ali buduči da hotel ima organizovane obilaske tih lokacija svakako ću ih obići naredni put. Radi se, pre svega, o kafiću u jami borskog rudnika na dubini od 400m ispod zemlje i Zlotskoj (Lazarevoj) pećini, najdužoj pećini na Balkanu

(old_image)

Nakon sjajnog vikenda vratili smo se u Beograd, osveženi i puni elena sa obećanjem da ćemo se u oazu hotela Jezero brzo vratiti.

Više o hotelu "Jezero" možete saznati na njihovom sajtu i facebook stranici:

hoteljezero.rs

facebook.com/HotelJezero

Pogledajte još