MUŠKARCI, PAŽNJA: U ovim danima ćete imati najbolji seks!

1–5. dan ciklusa

Ovo je početak ženinog ciklusa i faza u kojoj će ona biti najmanje naduta i razdražljiva. Ukoliko žena ima bolne menstruacije, a pri tom ste spremni da se upustite u seksualne odnose, uprkos krvarenju, uživaćete u pojačanim čulima i seksu za pamćenje.

6–8. dan ciklusa

Ovo je idealan period za eksperimentisanje, jer je tada njeno samopouzdanje na vrhuncu. U ovom periodu nadoknadite sve što ste propustili u vreme menstruacije.

Seksi zapovesti: 10 pravila za dame

9–14. dan ciklusa

U ovom periodu, žensko telo se priprema za ovulaciju, a žena se oseća kao prava zavodnica. Tada će se lepše oblačiti i biti privlačnija, bukvalno će pucati od seksepila. Onda vam je jasno da su ovo najbolji dani za seks, jer za koju god pozu da se odlučite, doživećete neverovatan užitak.

15–19. dan ciklusa

Izbegavajte da je silite na odnos u ovom periodu jer joj nivo estrogena opada, što automatski znači da joj opada i želja za seksom.

Šta u seksu vole zauzeti a šta slobodni muškarci?

20–28. dan ciklusa

Ako ste se pitali kada bi trebalo da je ostavite na miru, evo i odgovora. Ovi dani u menstrualnom ciklusu su najnepovoljniji za seks, jer je tada izuzetno razdražljiva i depresivna. Mrzi ceo svet, sve joj smeta, i ono što voli kod vas, biće predmet kritike. Ovih dana budite brižni prema njoj, izmasirajte je, napravite toplu kupku. To će je opustiti, a kada prođu ti dani, možete ponovo da raspalite strasti...

Naučite i koje su to najbolje poze za odlaganje ejakulacije

Izvor: Stetoskop.info/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.