Spremite se: 10 šokantnih činjenica o seksu o kojima niste mogli ni da sanjate!

1. Ženska masturbacija je tema o kojoj se malo govori, a ako se govori, uglavnom se šapuće. Iako ste pomislili da sve znate, saznaćete nešto što će vas zaprepastiti. Prsti i vibrator su predmeti kojima se najčešće koriste žene dok masturbiraju. Ali to nije sve. Pored ovih predmeta, žene se vrlo rado služe i voštanim svećama!

2. Muškarci u proseku imaju 11 erekcija dnevno! Da, dobro ste pročitali - 11! Misterija je kako uopšte uspevaju da ih sakriju. Obratite pažnju, možda muškarac pored vas upravo ima erekciju, a da vi toga niste ni svesni...

Seksi zapovesti za dame...

3.Istraživanja su pokazala da su Švajcarci seksualno najzadovoljniji, za razliku od Britanaca koji se ne mogu pohvaliti seksualnim životom.

4.Jeste li čuli za auto-erotsku asfiksiju? Niste?! Od ove bolesti umre gotovo 1.000 ljudi svake godine. Reč je o samodavljenju, namernom ograničavanju dotoka kiseonika u mozak u svrhu pojačavanja seksualnog zadovoljstva.

5. Kada je masturbacija u pitanju, muškarci su šampioni. Oni u proseku masturbiraju 12 puta mesečno, dok žene to rade svega jednom mesečno. Dobro, govorimo o proseku, ali broj se povećava, odnosno smanjuje od slučaja do slučaja.

Seksualni položaj za odlaganje ejakulacije

6. Izbegavate gojazne muškarce? Nemojte, oni su izdržljiviji u krevetu! Istraživanja pokazuju da je prosečno vreme trajanja polnog odnosa s muškarcem koji je deblji je 7 minuta i 18 sekundi, dok mršavi muškarci mogu da dožive orgazam za minut i 48 sekundi. Zato, kad vam se neki bucko bude nabacivao, nemojte ga otpisati u startu. Dajte mu šansu i proverite da li odstupa od rezultata ovih istraživanja.

7. U Alabami i Misisipiju zabranjeno je u radnjama prodavati seksualna pomagala i vibratore. Hm… Kako li žene izdržavaju?

U ovim danima ćete imati najbolji seks

8. Čak 70 odsto muškaraca odbija da ima seks s partnerkom u toku njene menstruacije.

9. U proseku muški orgazam traje samo šest sekundi, dok ženski traje 20!

10. Samo 30 odsto žena do orgazma dođe tokom penetracije.

Izvor: hot.net.hr

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.