NIJE IM LAKO: 6 najvećih muških trauma pre prvog seksa u novoj vezi

1.Prerana ejakulacija

Šta ako prerano doživim orgazam? Hoće li mi se smejati ili me ostaviti? Taj strah postoji u muškarcima još od momenta kada su doživeli prve ejakulacije i to u školskim danima.

2. Da li ona glumi orgazam?

Ženski orgazam je još uvek misterija i za naučnike, a kamo li za muškarce koji misle da znaju kako da stimulišu žene. Iako mislite da im je njihov orgazam važniji od vašeg, varate se. Njegovo uzbuđenje će porasti kada ga vama priušti. Otuda toliki strah kod njega hoće li moći da vas odvede do vrhunca.

3.Umem li dobro s jezikom?

Ponekad mu je jako teško da pogodi pravo mesto, pa mu treba vaše blago navođenje. Jako mu je bitno da ume da vas oralno zadovolji. Uostalom, to je put i do njegovog orala koji će vam sigurno tražiti zauzvrat.

4.Da li joj se sviđa moj…

On očekuje potvrdu da vam se oblik njegovog penisa dopada. Nikako nemojte da se šalite na račun njegovog “ponosa”. To ga može isterati iz kreveta za tili čas.

5.Jesam li dovoljno veliki za nju…

Ova dilema traje… I trajaće! Veličina mu je mnogo bitnija nego samoj ženi. Ali mnogi muškarci nisu upoznati s tim da je mnogo bitnija tehnika od veličine. Možete da budete jako obdareni, ali ako ne umete da koristite svoj penis… Džaba vam veličina!

6. A šta ako pukne kondom?!

Najveći stres u toku seksa je ipak pucanje kondoma. Trudnoća, polne bolesti… Doduše, taj strah je prisutan i kod žena, tako da bi bilo dobro da oboje vodite računa o kontracepciji.

Proverite čega se još boje vaši partneri, a to vam nikada neće priznati.

Izvor: portaloko.hr/nadlanu

Pogledajte još