Snežana Dakić se razvodi: Muž je javno vara sa mlađom!

Posle 9 godina zajedničkog života, Snežana Dakić Mikić razvodi se od supruga Vladimira Mikića sa kojim ima ćerku Lauru. Kao razlog kraha, navodi se sve češće nesuglasice, ali i priče o Vladimirovom neverstvu.

"Snežana je pre nekoliko dana posetila advokata kako bi podnela zahtev za razvod braka. Do nje su u poslednje vreme dolazile priče, ali i dokazi da je Vlada vara sa dosta mlađom devojkom. Vladimir je toliko daleko otišao da se sa novom devojkom pojavljivao na javnim mestima. Snežana se sa ćerkom već iselila iz zajedničkog doma", priča izvor blizak Mikićima.

Zbog novonastale situacije i da bi izbegla gradske tračeve, Snežana Dakić je sa ćerkicom otputovala u Crnu Goru na nekoliko dana.

"Ne mogu još ništa da vam kažem o tome. A to da li se provodio sa devojkom na splavu, morate njega da pitate", rekla je Snežana.

Da podsetimo, Snežana i Vladimir su se venčali u oktobru 2005. godine, a kumovi su im bili Snežana i Dragan Stojković Piksi. Već sledeće godine su dobili ćerku Lauru. Snežani je ovo prvi, a Vladimiru drugi brak.

izvor: Kurir

Pogledajte još