OVO ĆE JE ZABOLETI: Dijana Janković odgovorila Karleuši!

Pevačica Dijana Janković ne prestaje da izaziva interesovanje medija nakon što je za magazin "Puls" ekskluzivno otvorila vrata svoga doma na Vračaru.

Na njen skupoceni nameštaj, reagovala je čak i pevačica Jelena Karleuša koja je napisala na Facebooku da "vila sa liftom, limuzine, bazen, Versace vaze, Hermes Birkin, cipele, jahte... Svaki NIKO to može imati, svaka šuša misli da vredi, da je bitna ako ima novac..."

Dijana je brzo odgovorila na ove prozivke.

- Ne znam koji je to poriv da Dotična godinama napada bolje, bogatije i uspešnije od sebe. O čemu se radi? Boli je moja vaza pa me je nazvala šušom? Ne razumem. Pa ta ista Dotična je tokom četiri meseca braka sa prvim suprugom, kada je jedino i imala para, pričala po medijima o vilama, dijamantima, brilijantima.

Nijedna koleginica je nikad zbog toga nije vređala niti nazivala šušom. Pa zar sama nije pre dve godine dovodila ekipe u svoju nazovi vilu u Lisičijem potoku i snimala se kako liftom ide do spavaće sobe.


foto: twitter/karleusastar

 Meni je tada bilo drago da je kupila svoju prvu nekretninu, a nisam je smatrala šušom. Ne znam što konačno ne gleda svoja posla, svoju porodicu, svoj bazenčić od dva kvadrata. Ne dam nikome da me vređa, pa ni njoj.

I da, ja nisam sujetna. I sutra bih rado došla na njen nastup u Crnoj Gori, al vidim da ove godine nigde ne peva. Šteta. Zašto bi se jedna velika zvezda bavila sa mnom i time sta imam, a šta nemam u kući. Da se nije uplašila moje produkcije, moje nove pesme "Balerina" i mog novog spota koji je predstavljen kao srpski brend i prodavaće se u inostranstvu.

Očigledno joj smetam. Neka se ne brine, neću ja nigde nastupati u Srbiji, moj cilj je inostranstvo kao i modna linija koju ću uskoro tamo predstaviti - napisala je Dijana na Facebooku.

foto: promo

Izvor: Alo, Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.