Sofija Milošević otkriva zašto je prvi put propala njena veza sa Viktorom Troickim

Vest da su ponovo zajedno dospela je u medije kada su u martu zajedno posetili Biljanu i Janka Tipsarevića da bi videli njihovu ćerku Emili, a kasnije su se pojavljivali zajedno i na drugim medijskim događajima ne želeći da kriju svoju ljubav. Iako postoji predrasuda da stare ljubavi ne bi trebalo „podgrevati“, dugonoga dvadesettrogodišnjakinja veruje u svoju vezu sa sportistom, jer su u međuvremenu oboje sazreli i naučili da cene iskrene emocije.

„Pitali su me mislim li da će naša veza opstati i znam li da staru ljubav ne treba podgrevati. Verujem da možemo da uspemo, jer sam sada zrelija. U međuvremenu sam se izgradila kao ličnost, a kad u inostranstvu živite samoi, ozbiljno radite posao i plaćate svoje račune, sazrite brže ego da ste ostali kod kuće. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka.“ – rekla je Sofija.

„Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila jako mlada. Kada imate 16 godina, a imala sam baš toliko kada smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu“ – bila je iskrena lepotica.

Izvor: Svet

Pogledajte još