BUDITE VEŠTE I LUKAVE: Kako da isfolirate orgazam a da vas on NIKADA ne provali!

1.Zavarajte ga seksi rečnikom

Vaš partner će se sigurno osećati lepše ako mu šapnete neku seksi, “prljavu “reč na uvce. Iako niste ni blizu orgazma, možete ga isfolirati tako što ćete se poslužiti ovim blagim lukavstvom. Osećaće se mnogo lepše. Recite mu kako vas savršeno ljubi i dodiruje, kažite mu i da uživate dok ulazi u vas. Na taj način ćete biti uključeni u njegov orgazam, ako već ne možete da dostignete vaš. U međuvremenu, dok ga varate rečima, zaboraviće da vas pita da li ste i vi doživeli vrhunac.

Poražavajuća činjenica o muškarcima i seksu

2. Ne morate vrištati da bi vam poverovao

Blagi uzdasi “ah, uh… mmmm… to” će ga zavarati, i garantujemo vam da neće ni primetiti da niste doživeli orgazam. Napadni uzdasi, vrištanje kako biste mu dokazali da uživate i da ste blizu, mogu da deluju jako neubedljivo. Ne dajte da vas provali… Budite pametniji od njega.

Ovo su najgora mesta za seks tokom leta-izbegavajte ih!

3. Folirajte kako treba, ne preterujte u glumi!

Naravno da ne možete odglumiti 100 odsto, ali ono što govorite i što mu radite takođe može da vas oda. Budite vešti, poljubite ga ovde, pa tamo, gricnite mu uvo, liznite vrat… Služite se onim stvarima za koje znate da uvek prolaze kod njega. Tako ćete foliranje učiniti mnogo manje očiglednim. Uostalom, morate se služiti i ovakvim stvarima ako ne želite da mu povredite ego.

ŠOKANTNO:25 minuta seksa na plaži punoj dece!

Izvor:TOI/nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.