Top 10 delova muškog tela od kojih ženama klecaju kolena!

1. Gubim se u tvojim očima!

Prvo što većina žena primeti na muškarcu jesu oči. Još ako su one plave kao kod Bred Pita, provereno padaju. Na to dodajte i guste obrve, kao i duge trepavice… Pa koja bi mogla da odoli?

2. Te meke usne su “smrt” za žene

Senzualne, pune usne kod muškarca asociraju na duge i vlažne poljupce. Odmah vam proradi mašta pa razmišljate: “Šta bi tek radio tamo dole s njima?!”

Muška posla-evo šta ga pali, a šta ne!

3. Široko lice je magnet za žene

Muškarci šireg lica “magnet” su za žene. Dominantni delovi lica odraz su muževnosti, a žene nagonski žude za takvim tipovima.

4.Duga kosa kao stvorena za vaše prste

Duga kosa kod muškarca asocira na moć i snagu drevnih ratnika. Treba li još nešto da dodamo ili ćete se prepustiti maštarijama?

7 najvećih muških strahova su...

5. Ta ramena su toliko snažna…

Istraživanje je potvrdilo da žene kod muškaraca najviše privlači kad se “razbacuju” s ramenima. Lepo građena i šira ramena su takođe odlika snage i muževnosti.

6. Tečem ti kroz vene…

Čvrsta podlaktica s istaknutim venama ženama je prosto neodoljiva. U tim rukama će se svaka osećati sigurno.

7. Grudi junačke

Ne pale se samo muškarci na grudi. I žene odlepljuju za muškim grudima. Pali ih dok gledaju kako im se košulja pribija uz grudi junačke…Prosto odmah požele da ih skinu.

6 najvećih muških trauma pred prvi seks u novoj vezi su...

8. Bicepsi, bicepsi…

Napeti, izražajni bicepsi ne izražavaju samo snagu, već daju do znanja da muškarac vodi računa o svome telu.

9. Lepe, velike i negovane šake

Lepe, čvrste, velike, negovane – ima li žene koja ne bi poželela muškarca s takvim rukama? Ženama je vrlo važno kakve ruke muškarac ima, jer one govore puno o njemu. Ko još voli muškarce sa malim šakama?!

10. Ah …kakva guza?!

Još jedan dokaz da se žene i ne razlikuju toliko od muškaraca – i one vole da “pljesnu” muškarca po zadnjici. Još kada nosi uske farmerice… Uh… Da ne dužimo!

Izvor:zadovoljna.hr/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.