Nova opcija facebooka: Nikad više nemojte propustiti post!

Držanje koraka sa svim stvarima koje se pojavljuju na Facebook-u ponekad se čini kao nemoguća stvar. Prijatelji nas često “bombarduju” raznim postovima nekoliko puta dnevno, a niko nema toliko vremena kako bi pročitao sve što se postavi na društvenoj mreži. Na svu sreću Facebook je svestan ovog problema, i rešio je da svim korisnicima omogući novu opciju “Save”.

Ona će sačuvati sve linkove i druge sadržaje kako bi ih kasnije lakše pronašli i pročitali. “Save” će se pojaviti i na sajtu, ali i na aplikacijama za pametne telefone, iOS i Android.

Pored toga što ćemo moći da sačuvamo linkove, moći ćemo i da zabeležimo lokacije, muziku, filmove i TV serije koje naši prijatelji postuju. Kada kliknemo na “save”, Facebook će to automatski sačuvati u novoj sekciji koja će se na mobilnim telefonima nalaziti u “More” tabu, dok će se na običnom desktop sajtu ovi linkovi pojavljivati u “sidebar-u”.

Za sada, ove sadržaje nije moguće pogledati kada smo “offline”. Nova funkcija neće ponuditi neki visok nivo organizacije, pa tako neće biti moguće odvajanje linkova i pravljenje sopstvenih listi.

Izvor: telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.