PUKLO PRIJATELJSTVO: Posvađale se Ceca i Mira

Ove dve pevačice bile su toliko bliske da su se jedna drugoj godinama uvek nalazile u nevoljama, ali svemu izgleda dođe kraj, pa i najvećim prijateljstvima, prenosi Kurir.

Iskulirale se

Naime, iako je tokom svih ovih godina prisustvovala svim Cecinim privatnim slavljima, Mira se u poslednje vreme nije se pojavila ni na jednom.

- Ceca i Mira se već izvesno vreme niti čuju, niti viđaju. Nakon više od dve decenije velikog prijateljstva i deljenja i dobra i zla, dogodilo im se da sada okreću glavu jedna od druge. Nije bilo slave i rođendana da Škorićka nije bila počasni gost kod Ražnatovićke, sada ni na jedno nije došla. Vrhunac je bio kada su nedavno to svi primetili na zabavi kod jedne njihove zajedničke drugarice, gde se pred svima nisu javile jedna drugoj - otkriva izvor i naglašava:

- Miru je posebno povredilo što je u poslednje vreme Ceca pred njom počela da glumi nešto što nije, a Škorićka je poznata po tome da ne voli ničije glumatanje, a kamoli najbližih prijatelja. Zbog toga je odlučila da preseče dugogodišnje druženje i pamti samo lepe stvari - zaključuje naš sagovornik.

Inače, Mira i Ceca su bile nerazdvojne još od devedesetih godina, kada je i nastao njihov veliki hit „Ne računaj na mene“. Tada ni slutile nisu da će zaista doći period kada jedna na drugu stvarno neće moći da računaju.

Pevačice ćute

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da kontaktiramo obe pevačice, ali do zaključenja broja nijedna nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Verovatno ostavljajući nas bez komentara, ostavljaju i sebi prostora da posle svega jedna drugoj možda nekad, ipak, pruže ruku pomirenja.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.