Novogodišnje kićenje jelki u Hajatu

U lobiju hotela Hajat je, po četvrti put, održano tradicionalno kićenje jelki

Ova tradicionalna novogodišnja akcija hotela "Hajat" je humanitarnog karaktera, jer pobednik dobija mogućnost da u toku naredne godine organizuje događaj u vrednosti od 300.000 dinara, kao pomoć humanitarnoj asocijaciji ili organizaciji, po izboru. Ove godine u novogodišnjoj akciji je učestvovalo osam kompanija: Daimler Chrysler, AmCham, Delta Generali, Banca Intesa, Blic, TV Fox, Grazia i Lek-Sandoz.

Pravila su zahtevala da sve jelke budu okićene zlatnim ukrasima, kako je dekorisan i hol. Zatekle su nas zlatne sveće, bambusi, cveće, upakovani novogodišnji poklončići, a sve je izgledalo kao da smo došli na pravi doček Nove godine.

O nepristrasnosti izbora najlepše ukrašene jelke, pobrinuo se renomirani žiri u sastavu: Katarina Rebrača, Ivan Zeljković i Miloš Milovanović. Nakon obilaska žiri se povukao na kratko, a onda su na mini konferenciji priznali da su tri jelke ušle u najuži izbor, a za najlepšu su proglasili - "Lek - Sandoz" uz obrazloženje "da upućuje na prirodu, ekologiju, i brigu o zdravlju". Pobednička jelka je, pored ukrasa, imala i zlatne veverice, kao i mnoštvo zastavica sa porukama: "zdrav razum", "zdravi ljudi", "zdrav život", "zdrav duh", "srećna deca", "srećni ljudi"....

U novogodišnjem ambijentu, prekrasnim jelkama, kuvanom vinu i kanapeima  uživali su i Mira Adanja Polak, Duška Jovanić, Olja Crnogorac, Atila Mihok, direktor "Blica" i mnogi drugi.

Prošlogodišnji pobednik, časopis Glorija je u saradnji sa Fondacijom Katarine Rebrače, organizovao dobrotvornu gala večeru, u cilju prikupljanja sredstava za borbu protiv raka grudi.

Jelena Antonijević

Pogledajte još