OTKRIVENO: Pogledajte sa kim se viđa Sindi!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, reč je o potpredsedniku Crvene zvezde Slaviši Kokezi, sa kojim je krajem aprila boravila u Dominikani. Ljubav među njima planula je još pre šest meseci, ali su uspeli da je sakriju čak i od najbližih prijatelja, budući da su se njih dvoje družili dugi niz godina.

- Početkom ove godine, Sindi i Kokeza su uplovili u ljubavnu vezu, koju su krili od svih. Međutim, kada su odlučili da krajem aprila odu u Dominikanu, svima je bilo jasno da su više od prijatelja. Nakon putovanja to više nisu ni krili. Slaviša je Ivani najveća podrška u borbi za starateljstvo nad ćerkicom Petrom i otkako je upala u taj problem bukvalno se ne odvaja od nje - kaže dobro obavešteni izvor.

Kako saznajemo, Stamenkovićeva je upravo zbog Zvezdinog potpredsednika raskinula sa Urošem Ćertićem, sa kojim se zabavljala nakon izlaska iz rijalitija „Veliki brat“. Njihovi prijatelji ih često viđaju zajedno u gradu, a u poslednje vreme sede u nekim kafićima na Adi Ciganliji.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Ivanu, koja nije demantovala povezanost sa Kokezom, ali je želela da izbegne priznanje.

- Sa Slavišom se poznajem deset godina. Mi smo se družili i pre braka i za vreme mog braka, pa i posle toga. Ne vidim razlog zašto vas to interesuje. Mora da je zbog toga što je sada angažovan i aktivan - rekla je Stamenkovićeva.

Njen novi izabranik bio je mnogo manje rečit.

- Nemam nikakav komentar - bilo je sve što nam je Kokeza rekao po pitanju njegovog odnosa sa Ivanom.

Alo

Pogledajte još