PROVERENO: 3 načina da je nagovorite na jutarnji seks!

Pitali ste se zašto su muškarci raspoloženi za jutarnje “razgibavanje” više nego žene? Jednostavno, preko noći se skuplja testosteron i povećava seksualni nagon ujutru. Pored toga, dodajte i jaku erekciju..

Top 10 delova muškog tela na koje žene otkidaju

Ali, postoji jedan problem. Koliko su muškarci raspoloženi za jutro, toliko žene nisu. Žena će teže postići orgazam ujutru jer mora da bude izuzetno napaljena i opuštena, kako fizički tako i psihički. Ali, to baš i nije moguće ako se uzme u obzir da ONA nije oprala zube, da se ONA nije istuširala, a i oseća se glupo, jer ONA nosi smešnu pidžamu sa dečijim printom u kojoj se ne oseća seksi.

Evo kako da je ubedite!

Ako niste uspeli da je nagovorite na brzinski seks pre jutarnje kafe, onda promenite taktiku.

1. Zagrlite je i iskoristite to vreme za maženje.

2. Nakon izvesnog vremena, polako počnite da joj dodirujete grudi i intimne delove. Na ovaj način ćete je opustiti i samim tim će se bolje osećati, pa će biti raspoloženija za seks… Doduše, možda će se malo femkati, ali vi ste obavili pola posla.

3 .Ako se i dalje premišlja, udelite joj kompliment, tipa: “lepa si bez šminke”. To je lukav potez, ali učinićete apsolutno sve kako bi pristala.

Ovo ih pali, a ovo hladi!

U svakom slučaju, savet za oboje – neka jutarnji seks krene lagano uz nežno maženje, a to će vam omogućiti vrhunski orgazam za pamćenje.

Izvor: macho.hr/nadlanu

Pogledajte još