SAMO ZA ŽENE: 6 seksualnih pomagala za nezaboravno iskustvo!

1.Jastuk

Pomoći će vam da iskusite nove seksi poze. Ispobajte novi položaj tako što ćete leći na leđa, a jastuk staviti ispod zadnjice. To će dati novu dimenziju misionarskoj pozi. Evo još jednog predloga - stavite ga između nogu dok je vaš partner iza vas.

Ove greške u seksu vam on NIKADA neće oprostiti

2.Vibrator

Stručnjaci kažu da bi svaka žena trebalo da ima jedan vibrator, bilo da je u vezi ili ne. Ako ste sami, on vam može pomoći da istražite sopstvenu seksualnost. A ako ste u vezi, vibrator vam može biti saveznik, kako biste pojačali užitak koji vi i vaš partner imate u seksualnim igrarijama, naravno, ako se on slaže s tim, jer postoje muškarci koji su ljubomorni na vašeg dobrog “prijatelja”.

3.Lubrikant

Ne samo da pomaže da stvari teku glatko, nego pomaže i da seks traje duže. Sjajno je pomagalo prilikom isprobavanja novih položaja. Ako ste slučajno alergični, onda pripazite da ne izaberete intenzivan lubrikant koji bi mogao da izazove reakciju.

Naučite kako da isfolirate orgazam, a da vas on ne provali!

4.Seksi knjige

Razvijte maštu čitanjem seksi knjiga. To ne moraju da budu samo erotski romani. Kako biste bolje upoznali partnerovo i vaše telo, pozajmite i neku edukativnu knjigu koja će vam u tome pomoći.

5.Seksi donji veš

Senzualni grudnjak i vruće gaćice ženi mogu da pomognu da se oseća veoma seksi. Pored toga što ćete vašem partneru prirediti praznik za oči i raspaliti strast kod njega, i vi ćete osećati veću dozu samopouzdanja, što je neophodno za dobar seksualni užitak.

Ove muške zablude izluđuju svaku ženu

6.Japanske kuglice

Ima ih više vrsta, a vi odaberite one za koje mislite da će vama najviše odgovarati. Kuglice se stavljaju u vaginu – jedna po jedna, a to može biti proces koji dugo traje, a u ženama budi veliko zadovoljstvo. Pre korišćenja dobro ih je namažite lubrikantom. Oni koji ih koriste kažu da je iskustvo nezaboravno.

Izvor. portaloko.hr/nadlanu

Pogledajte još