Smrtno bolesni otac otpratio je ćerku do oltara, ali to nije bilo njeno venčanje

Izgledalo je kao venčanje. Vitni Mur hodala je do oltara, bila je savršeno doterana, imala je deveruše, bukete, nosila je dugu belu haljinu, a pored nje je bio i nen otac - Dejvid.

Iako bi mnogi isprva pomisliti kako je reč o venčanju, Vitni se nije udavala.

Ceremonija je bila posveta ljubavi između oca i kćerke, a ideja je bila da se stvore sećanja na događaj kojem Dejvid neće biti svedok.

Naime, njenom ocu dijagnostikovan je neizlečivi rak, a lekari predviđaju da je Dejvidu preostalo samo nekoliko meseci života.

"Vest me je strašno pogodila. U ljutnji sam sve preispitivala. Zanimalo me zašto je to morao biti baš moj otac", rekla je Vitni za Kingsport Times.

Ipak, nakon ljutnje odlučila je da neće očajavati već iskoristiti svaki trenutak kako bi preostalo vreme što bolje provela sa ocem.

"Znala sam da nemamo previše vremena. Isplanirali smo ceremoniju i svi smo bili dirnuti", govori Vitni koja je ideju dobila nakon što je u vestima videla priču o 11-godišnjoj Džozi Zetz koja je isto učinila ranije ove godine.

"Možda nije pravo venčanje, ali nakon što se sve završilo, znali smo da ćemo ove trenutke zauvek pamtiti", rekla je Vitni i poručila ocu: "Jednog dana nekog ću muškarca jako zavoleti i udati se za njega, ali želim da znaš da ću te bez obzira na to što se dogodilo voleti i ti ćeš uvek biti najbolji muškarac kojeg poznajem. Zauvek ću biti tvoja devojčica".

index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.