Ako želite nezaboravan seks, nikako nemojte da jedete...

1. Kafa

Ako popijete previše kafe, nivo kortizola, hormona stresa će skočiti. A to nikako nije dobro za užitak u seksu.

2. Slana hrana

Zaboravite na kokice i sličnu hranu pre seksa, jer so zadržava vodu u telu, pa ćete imati osećaj nadutosti.

3. Voće

Iako leti i te kako ume da osveži, voće bi trebalo izbegavati jer se brzo probavlja. A to znači da ćete možda imati grčeve i neprijatne gasove. Da ne dužimo… Znate šta je najgore što vas može snaći…

"Vrući "saveti za "divlju vožnju" bez prestanka!

4. Alkohol

Koliko ste puta videli kako se neki par zabavlja uz alkohol i zatim umesto vrućih scena na kraju zaspi u krevetu? Alkohol poput vina ili piva povećava nivo melatonina, a on je hormon koji podstiče uspavljivanje. Zato, smanjite dozu alkohola da biste uopšte bili budni kada dođe do akcije.

5. Povrće

Brokoli i prokelj sadrže malo veću količinu metana, što može da izazove gasove. Izbegavajte ih pre seksa, da vam oboma ne bi bilo neprijatno.

Na ovo pitanje o seksu NIKADA nemojte odgovoriti

6. Soja

Iako spada u najzdravije namirnice, nije tako dobra za aktivan seksualni život. Testosteroni su važni za zdrav seksualni nagon i žena i muškaraca, a soja ima negativan uticaj na njih jer može da poremeti balans u telu.

Šta jesti?

Ako želite aktivan seksualni život, birajte hranu bogatu omega-3 masnim kiselinama, kao što su ribe ili orašasti plodovi, jer pozitivno utiču na libido. Još jedna namirnica vam može popraviti užitak. OVDE proverite o kojoj namirnici je reč?

Izvor: Tportal.hr

Pogledajte još