KAKAV KUVAR – TAKAV LJUBAVNIK: Saznajte šta njegovo umeće u kuhinji znači za vašu vezu!

1.Slobodnjak

Ako se ne drži zapisanog recepta, ako improvizuje i prilagođava jelo svojim potrebama i ukusima, onda će definitivno biti takav i u vezi.

2. Praktičan je, ali sa stilom

Uživa da provodi nedeljno jutro na pijaci birajući sveže namirnice, a onda u njih dodaje i sos koji je kupio. To znači da ima svest o kvalitetu, ali nije uvek spreman da da sve od sebe kako bi ga dostignuo. Ovaj muškarac je otvoren za savete kako u kuhini, tako i u vezi. Dovoljno je da ga samo malo “pogurate”.

3. Majstor roštilja

Muževan i zadimljen, majstor roštilja ceni kvantitet na tanjiru. Ako želite da mu se svidite, nipošto ne prigovarajte na količinu svinjskog vrata koji je spremio da peče. Umesto toga, koketno ga zamolite da vam ispeče pileće belo meso. Ukoliko je pametan, daće sve od sebe.

Otkrijte njegove namere na prvom sastanku

4. Mikrotalasna - njegova omiljena stvarčica u kuhinji

U njegovom zamrzivaču naći ćete mnoštvo zamrznutih jela. On je daleko od pravog kuvara, ali voli društvo i lepu atmosferu za stolom. S njim će vam uvek biti zabavno. Uostalom, što manje vremena u kuhinji, to će se više posvetiti vama...

5. Strastveni vegetarijanac

On će puno vremena provoditi u kuhinji obrađujući namirnice kako bi bile što zdravije. Ima naglašenu duhovnu stranu i veliku ljubav prema životinjama. Možda će ponekad biti teško pratiti njegov ukus, ali njegov šarm i brigu o detaljima nećete moći da ignorišete.

10 sramnih činjenica koje muškarci ne znaju o vama!

6. Odličan domaćin

Kad on pozove goste na večeru, znajte da se sprema prava gozba. Tradicionalan muškarac je uvek spreman da ugodi svojim gostima. Voli da uzme stvar u svoje ruke. Zamislite ga tek na drugim terenima, ako je ovako preduzimljiv i susretljiv u kuhinji...

7. Brojač kalorija

On vodi računa o prehrambenoj vrednosti svake namirnice. Pažljivo bira svaki zalogaj. Možda se iza takve discipline krije manjak samopouzdanja i pogrešna predstava o sopstvenom telu, ali disciplina i doslednost su vrline koje privlače žene. Iako vam se ponekad ta kontrola može učiniti napornom, ipak njegova odgovornost je nešto što može da bude veliki plus za vaš odnos.

Izvor: portaloko.hr/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.