Patrizio Buanne

Mladi Italijan predstavio se prvi put beogradskoj publici u Centru ''Sava'', na Dan zaljubljenih

Ako pripadate onom delu populacije kojem je bitno s kim će i gde provesti veče 14. februara, ove godine ste mogli da birate! Beograd je ove večeri ponudio “zaljubljenima” prave igrače. Jedan od onih koji su se potrudili da romantičnim dušama ulepšaju ovaj dan, bio je i 29-godišnji Italijan Patricio Buane.

Ako pripadate skupini onih kojima je potpuno svejedno što ceo svet jedan dan u godini poludi za srcima, čokoladicama i raznim romantičnim poklončićima, jedno ovakvo veče ipak može da vas oraspoloži i opusti.

Iz kojeg god razloga ste došli da ga čujete, naći će već način da vas “kupi”.

Prateći bend je izašao na binu, i nakon kratkog uvoda gitarista je najavio zvezdu večeri. I, ako ste voleli Sinatru, italijanske kancone, i još uvek plačete uz crno-bele filmove, kupljeni ste u prvih par minuta! Mlad, lep, šarmantan i, bez ikakve sumnje – odličan pevač. Vrisak u publici… dame su bile oduševljene od prvog momenta.

Malo na engleskom, malo na italijanskom, a bilo je malo i srpskog jezika - “Dobro veče! Kako ste?”.

Trudio se da peva ono što naša publika zna i voli, da svima bude prijatno i da po lepom zapamte njegovo gostovanje. Naročito ženski deo publike…

Kao pevač, ozbiljan, prilično talentovan i očigledno svestan koliko može. To mu valjda i daje prostora da se opusti, zabavlja na sceni i da svojoj publici pruži više od pesme. “Majka mi stalno govori – pevaj sine, nemoj da pričaš”, ali on uživa da komunicira sa ljudima koji ga slušaju, da ih uključi u ono što se dešava.

U slavu života, žena, porodice, ljubavi, u slavu svih onih lepih stvari koje su tu da nam oplemene život i ulepšaju pogled na svet.

“The Italian” je album koji treba da nabavite, ako ste propustili tu priliku da izađete sa iskrenim omehom iz Sava centra… 

Foto: Goran Milošević

Pogledajte još