MONSTRUM: Bodibilder (70) pokušao da siluje devojčicu (5)!

Specijalna jedinica austrijske policije je u donjeaustrijskom Nojnkirhenu uhapsila jednog bodibildera (70) osumnjičenog za pokušaj silovanja jedne petogodišnje devojčice.

On je u jednoj gostionici sreo poznanika, koji je tu bio sa porodicom na večeri. U jednom trenutku pozvao je poznanikovu petogodišnju ćerku da odu do automata za žvakaće gume, koji se nalazio u prolazu prema toaletu.

Kada je posle večere, bodibilder devojčici hteo još jednom da pokloni žvaku, postao je sumnjiv devojčicinom ocu koji je krišom krenuo za njima. Imao je šta da vidi. Njegov poznanik pokušava da siluje njegovu kćerkom.

Besni otac je nekoliko puta šakom udario nastranog bodibildera, ali je ovaj uspeo da pobegne pre dolaska policije. Policijska patrola pozvala je u pomoć Kobre (Cobra), specijalnu austrijsku policijsku jedinicu, jer je bodibilder registrovan kao lice kome je zabranjeno da poseduje oružje.

Specijalci su uspeli da uhapse bodibildera posle njegovog žestokog otpora i gušanja. U stanu su otkrili i hrpu municije, ali ne i oružje, za koje se veruje da ga protivpravno drži i da ga je sakrio. Pod optužbom za napastovanje devojčice i otpor prilikom hapšenja hitno je upućen pod oružanom pratnjom u istražni zatvor.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.