Potpisani trogodišnji ugovori sa Zvezdom: Bosančić i Avramovski stavili tačku na agoniju

Miloš Bosančić i Danijel Avramovski novi su fudbaleri Crvene zvezde. Oni su u subotu na Marakani potpisali trogodišnje ugovore.

Odmah po obavljenim lekarskim pregledima i potpisanim ugovorima, uputili su se u Terme Čatež, kako bi se priključili ostatku tima. nema sumnje da će obojica biti od velike koristi treneru Nenadu Lalatoviću.

„Ne plašim se reakcije navijača i oduševiću ih igrama na terenu. Osećaj je neverovatan. Posle tri neprospavane noći osećam se zaista sjajno“
, rekao je Bosančić koji je u prošlosti znao da bude buntovan: „Smirio sam se poslednjih godina“.

Avramovski, kao i Bosančić, veruje da će se dopasti navijačima.

„Jedva čekam da zaigram pred navijačima Zvezde. Bio sam i pre dve godine u Zvezdi, tačnije pregovarali smo, ali se nismo dogovorili. Tada je trener bio Prosinečki. Kasnije sam otišao na probu u Liverpul, međutim, povredio sam koleno. Morao sam da operišem ligamente, tako da sam počeo da igram pre šest meseci"
, naglasio je Avramovski.

Tako je završena višednevna priča oko prelaska bivšeg fudbalera Partizana Miloša Bosamnčića na Marakanu. Navijači Crvene zvezde prethodnih dana vodili su verbalni rat oko toga treba li Bosančić, inače deklarisani navijač Zvezde u kojoj je počeo karijeru da se posle igranja za Partizan vrati na crveno - belu stranu topčiderkog brda.

Izvor: Kurir

Pogledajte još