Ljubavni horoskop za 28. jul

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ako ste rođeni početkm ili krajem znaka prilično ste sumnjičavi prema nekom drugom Ovnu ili Škorpiji i moguće da ste pomalo zbunjeni razvojem događaja na ljubavnom planu jer niste načisto da li vam je partner ili da li je iskren. Ako spadate u one koji su rođeni u srednjoj dekadi znaka, očekujete poziv za susret od Lava.

BIK (21.4.- 21.5.)

Venera pleneta emocija, vladalac vašeg znaka obrazuje dobar aspekt sa Saturnom što donosi mnogo toga interesantnog na ljubavnom planu. Verujete da možete da obnovite vezu sa nekim ko je poslednjih meseci bio veoma naporan za svaki oblik komunikacije. Trudite se da budete fer prema njemu čak i kada menja rapoloženje svaki čas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Dopadate se nekom Lavu a ako ste rođeni krajem znaka imate simpatiju oko koje se vredi potruditi, naročito ako se radi o osobi koja je sličnog senzibiliteta vašem. Dobijate priliku da se pomirite sa nekim preko zajedničkom prijatelja koji je spreman da posreduje između vas dvoje.Ulazak Marsa Škorpiju odgovara rođenima krajem znaka.

RAK ( 22.6.-22.7)

Oktobarske Škorpije nisu imune na vas, naročito ako ste junski Rak. Trudite se da budete dobrog raspoloženja čak i ako se ne odvija sve onako kako ste zamišljali. Imate način da se sretenete sa Jarcem ili Bikom i oni verovatno očekuju od vas da napravite prvi korak.

LAV (23.7.- 22.8.)

Niste načisto da li ste jedini u životu vašeg partnera i pokušaćete da mu se nametnete na način na koji on to ne očekuje. Dobijate poziv od nekog s kim ste nekada imali manji flert ili ste bili u nekoj vrsti neobavezne veze. Moguća romansa sa Vodolijiom ili nekim Strelcem.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)

Dobićete priliku da se izvinite nekom prema kome verovatno niste ispali fer. Ako vam se dopada jedan Lav, pokušajte da nađete način kako mu date na znanje da niste ravnodušni ali ako odmah ne odgovori na vaše udvaranje, imajte strpljenja za njega.Trebalo bi da obratite više pažnje na one koji su vam odani, naročito na stalnog partnera.

VAGA (23.9.- 22.10.)

Očekujete poziv od nekog ko se u priličnoj meri poigravao vama ili nje bio onoliko otvoren i iskren kako ste vi to od njega očekivali. Vaše ambicije se loše reflektuju na vaš ljubavni život, naročito ako nemate mnogo vremena za partnera, ako ste skloni flertu a on to zna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ne bi trebalo da se preterano nervirate kada je u pitanju osoba koja nije uvek iskrena prema vama. To se naročito odnosi na rođene krajem znaka. Ako ste rođeni u srednjoj dekadi znaka uvereni da bi želeo da sa vama raskine ili pokušava da dominira na način koji vama nikako ne odgovara.

STRELAC

Povoljan dan za one koji su u emotivnoj vezi sa nekim koga poznaju preko posla ili za one koji žele da započnu vezu sa kolegom. Možete se nadati susretu sa nekim, potpuno neočekivatno, na poslu ili u društvu kolega, naročito ako planirate zajednički izlazak.Lav ili drugi Strealc i dalje su za vas idealni partneri.

JARAC (22.12.- 19.1.)

Venera u Raku donosi mogućnost romantične avanture ili veze sa nekim ko se bavi nekim glamuroznim zanimanjem ili je poznat u javnosti. Ako ste slobodni možete očekivati susret sa ambicioznom osobom koja će pri samom upoznavanju dati na znanje da je spremna da sa vama uđe u vezu.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Trudite se da osvojite naklonost jedne Vage, Bika ili Lava. Prijatno će vas iznenaditi susret sa nekim koga ćete imati prilike da vidite na nekom većem skupu.Mogua je obnova veza sa jednim Rakom ili Ribama. Ne odustajte od Lava a ako ste se od Ovna udaljili ili niste u dobrim odnosima, promenite taktiku.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ulazak Marsa u Škorpije donosi nove mogućnosti, posebno kada je u pitanju emotivna veza sa jednim Ovnom, Škorpijom, Jarcem ili drugim Ribama. Mnogo toga će početi da se odvija mnogo lakše ako niste ljuti jedno na drugo ili ako nemate nameru da se sa partnerom raspravljate.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.