TESTIRAJTE GA: Ovih 5 znakova ukazuju da je još lud za bivšom!

1. Puna su mu usta priča o njoj

Ako mnogo priča o svojoj bivšoj, ne štedeći lepe reči… Ako deli sa vama njihove zajedničke trenutke iz prošlosti, u vašoj vezi nešto ne štima... Još ako vas nazove njenim imenom, morate se pomiriti s činjenicom da je još uvek nije preboleo.

10 sramotnih stvari koje muškarci ne znaju o vama

2. Cela kuća “vrišti” od njenih poklona

Kuća je puna predmeta koje je dobio od nje, i oni vam se bukvalno “smeju” s polica. Recite mu da vam to izuzetno smeta, a ako nije spreman da ih makar skolni na mesto gde vam neće bosti oči, onda imate problem...

3. Oni se još uvek druže

Kao što ni on ne bi voleo da “visite” s vašim bivšim mocima, tako ni vi niste spremne da prihvatite da je on još uvek najbolji “pajtos” s njegovom bivšom. U redu je da se s vremena na vreme čuju, razmenjuju rođendanske čestitke, pogotovo ako su dugo bili u vezi, ali vreme je za strah ako za nju ima više vremena nego za vas.

5 tipova muškaraca koji su vam zabranjeni nakon raskida

4. Druži se s članovima njene porodice

Ako još uvek posećuje njenu porodicu, onda to nije dobro za vašu vezu. Iako se ovo čini bezazlenim, nije baš najnormalnije ponašanje, ako na svaki njihov poziv skače kao da mu život zavisi od toga. Kontakt je OK, ali prisnije druženje – ne, nikako!

5. Konstantno vas upoređuje s njom

Ona je nosila ovo…. Kuvala je ovako… Uradila bi onako… Zar ste dužne da slušate kako je njegova bivša bila bolja u nečemu od vas? Ako ističe njene kvalitete, a ne prepoznaje i ističe vaše, na kraju ćete biti povređeni jer nije spreman na nešto novo i drugačije s vama.

Čuvajte se Fejsbuk zavodnika, evo i zašto...

Izvor: TOI/nadlanu

Pogledajte još