URNEBESNO: Kako je reagovao Nole kad je video svog dvojnika!

Nenad Čokovan nedavno je upoznao Novaka Đokovića na snimanju reklame o slavnom teniseru, u kojoj se pojavljuje kao njegov dvojnik.

Imao sam čast da upoznam Novaka. Kada sam ga video prvi put, prišao mi je sa osmehom i rekao: „Isti si ja“ i prasnuo je u smeh. Rekao sam mu: „Ne, ti si isti ja“, pa smo se tek onda smejali. Nole je neverovatno duhovit. Izgleda da ga moje prisustvo kao dvojnika inspiriše i zato me zasmejava. On je čovek velikog srca. Za kratko vreme me je oduševio. Cenio sam ga kao sportistu, ali moram da kažem da je mnogo veći kao čovek – kaže Čokovan.

Ovaj mladić je svega tri dana stariji od Novaka. Zato kroz šalu kaže da on ne liči na Noleta, već je obrnuto.

Sličnost koju imam sa Đokovićem ne može mi nikako biti minus u životu. Nikada nisam želeo da budem nečiji dvojnik, ali ipak ovo posmatram kao jednu lep stvar. On je veliki sportista, dobar predstavnik naše zemlje, tako da u sličnosti s njim nema ničeg lošeg. Moram da priznam da zbog svega toga do sada nisam imao neprijatnosti. Na ulici me često zaustavljaju devojke i žele da se slikaju sa mnom, a kada shvate da nisam Nole, samo se nasmeju. Neke mi traže i autogram, pogotovo kada odem u neki noćni klub – kaže Nenad Čokovan i dodaje da je dugo amaterski igrao fudbal, ali da je nedavno zavoleo i tenis.

Izvor: Blic