MOŽDA SE PREPOZNATE: Proverite da li ste loša prijateljica!

Ali ipak, nekako se i to dogodi. Jesi li sigurna da ti nisi ta osoba? Ako nisi, evo nekoliko karakteristika loše prijateljice koja kada je u vezi prestaje da se druži sa svima.

Uvek biraš svog dečka
Naravno da će ti dečko biti prioritet, ali tu i tamo morate da se i razdvojite. Ako ti je svaki odgovor na bilo kakav poziv prijateljica to da moraš da se družiš sa svojim dečkom, verovatno te ogovaraju na kafi.

Prijatelji su ti dosadni
U dubini duše znaš da nije u redu da izbegavaš druženje sa starim prijateljima, pa izmišljaš izgovore zbog kojih će ti biti lakše. Najlakše je sebe uveriti da su svi tvoji prijatelji postali jako dosadni, jer onda nema grižnje savesti.

Izmišljaš izgovore
Danas ne možeš na kafu jer moraš s njim na utakmicu… Moraš da spremaš stan… Moraš da vidiš kakve on ima planove pa ćeš se javiti… Sve ove fore pale jednom ili dvaput, a kasnije postaju jako providne.
Na kafu uvek dovodiš i njega
Bez obzira na to koliko tvoje drugarice vole tvog dečka, ponekad žele da popiju kafu bez njega. Ako ga uvek dovodiš sa sobom, tvoje devojke verovatno imaju osećaj da te gube i da si ih zamenila dečkom.

Izvor: rouge

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.