HIT: Imala seks svako veče, i evo dokle je to dovelo!

Nakon toga dobili smo i "žensku verziju" čitave priče, a Huffington Post sad je obavio razgovor s nekolicinom žena o tome kako se intimnost u braku menja. Jedna od njih imala je prilično zanimljivu priču. Njeno je ime Megan Conley, a na svom blogu je objavila tekst pod nazivom "Pet razloga zbog kojih bi trebalo da imate seks s mužem svaki dan". Priznala je da se u tekstu više radi o dnevnim intimnostima nego o seksu, ali i potvrdila da je ideju primenila na svoj brak.

"Svaki dan vežbam. Svaki dan idem na zumbu i ponižavam se pred drugim ženama jer sam odlučila da je moje tijelo toga vredno i da bih volela da obučem bikini u nekom trenutku pa zašto ne bih onda 15 minuta dnevno posvetila svojoj vezi?, kazala je i dodala da je njen suprug odmah prihvatio "izazov": "Bio je to izazov koji je moj suprug rado prihvatio pa smo odlučili da ćemo isprobati svakodnevni seks mesec dana (ponekad se radilo o 15 minuta, a ponekad o nekoliko sati). I bilo je fantastično. I zato smo to i nastavili da radimo".

Češći seks popravio je njihov odnos i fizički i emotivno. Conley je dodala i da joj je, kad joj je otac preminuo, posvećenost vezi pomogla da "vidi dušu svom partneru". Otvorenija komunikacija pomogla joj je da brže preboli tešku situaciju. "Kad sam videla seks kao nešto što jača moju vezu, postao mi je puno zanimljiviji", rekla je.

Izvor: Index. hr

Pogledajte još