PRVO SEKSUALNO ISKUSTVO POZNATIH: Ko je seks imao prvi put na livadi, a ko je skinuo mrak sa 13 godina?

Neke poznate ličnosti su govorile o svom prvom seksualnom iskustvu sasvim otvoreno.
O njihovim životima se često zna sve. Javne ličnosti moraju biti svesne da su ulaskom u šou-biznis ostavili privatnost iza sebe, međutim mnogi domaći selebritiji ipak sa rezervom govore o najintimnijim stvarima iz svoje prošlosti. Naravno, postoje i oni koji o tome govore otvoreno. Pogledajte listu poznatih koji su govorili o svom prvom seksualnom iskustvu.

Kristijan Golubović

(old_image)

On ne krije ništa! Tako je priznao i sa kim je izgubio nevinost, gde, kada, pa čak i tačan datum svog prvog seksualnog odnosa. Kristijan je "skinuo mrak" sa 13 godina. "Prvi seks sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983. godine, a devojka je bila moja prva ljubav, Saška Milenković, koja je išla sa mnom i u osnovnu školu", bez uzdržavanja i u cugu je rekao on.

Ceca Ražnatović

(old_image)

Folk diva je svojevremeno istakla kako je pripadala poslednjoj generaciji "kojoj je devojačka nevinost bila bitna". "Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u seksu", priznala je Ceca.

Ognjen Amidžić

(old_image)

Voditelj (i povremeni pevač) je priznao da je bio smotan tokom svog prvog puta sa devojkom. "Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga", rekao je Ognjen i dodao kroz smeh: "Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u seks".

Zdravko Čolić

(old_image)

Najveća zvezda sa ovih prostora je jednom prilikom otkrio detalje svog prvog puta sa devojkom. "Prvi seks sam doživeo kao jako mlad, sa jednom čobanicom. To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan", priznao je Čola.

Nemanja Stevanović

(old_image)

Poznatom pevaču i učesniku treće sezone "Zvezda Granda", koji je prošle nedelje postao otac, prvi put mu je ostao u lepom sećanju. "To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa devojkom sa kojom sam bio 2 godine u vezi", rekao je Nemanja, dodavši da mu je bilo "fantastično".

Suzana Mančić

(old_image)

Čuvena voditeljka ima svoje viđenje prvog puta. "Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala“, rekla je nedavno Suzi.

Izvor: Srbijadanas

Pogledajte još