KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Ćerka popularne pevačice rešila da krene njenim stopama!

Ovo je ćerka Madam Piano!

Jedna od najpopualrnijih pevačica devedestih godina svakako je bila Madam Piano, a sada je i njena ćerka Luna Škopelja rešila da krene njenim stopama.
Ćerka pomenute pevačice i rok muzičara Dejana Škopelje nedavno je postala nova pevačica benda "Svi na pod", gde je došla kao zamena Bojani Vinturišević.

Znam da nisam u jednostavnoj poziciji jer je Bojanin vokal prepoznatljiv na sceni. Sada mi je prioritet pisanje pesama za novi album. Trudimo se da stvorimo novi zvuk i kada dođu živi nastupi na red, pitanje je u kakvim će aranžmanima biti poznati hitovi "Svi na pod". Sugurno je da neću pokušavati da kopiram Bojanino pevanje već ću se potruditi da pesme iznesem na svoj način - rekla je Luna za 24sata.rs, a zatim je istakla da ima punu podršku roditelja.

Oboje su iskusni muzičari koji podržavaju moju šansu da pokažem svoj kreativni potencijal. Kod mame ću od jeseni studirati džez pevanje na Novoj Akademiji umetnosti paralelno s radom u bendu. Mama mi je uvek pomagala da razvijem i usavršavam svoj glas i njen sud mi je najvažniji. Kada je ona zadovoljna ja sam mirna. Tata je srećan što sam profesionalno počela da se bavim muzikom u tako dobrom bendu kao što je "Svi na pod". Kada živite u muzičkoj porodici onda imate specijalnu vrstu obrazovanja koju ja sad koristim.

Luna je odrasla slušajući džez standarde, Ekatarinu Veliku i klasičnu muziku, te veruje da će pesme koje bude napisala biti kvalitetnije zbog toga.

Izvor: Opera-17

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.