UBICE EREKCIJE: 7 razloga zbog kojih muški “ponos” izdaje u spavaćoj sobi!

1.Nervoza

Rad pod pritiskom nikako nije dobar. Tako je i u krevetu. Ako konstanto osećate pritisak da se baš tog momenta morate uzbuditi, postoji verovatnoća da ON baš u tom momentu nije spreman za akciju. A da se za promenu opustite malo?

2.Alkohol

Volite da pijete kada izađete s društvom u grad, ali… Znate li da je prekomerna konzumacija alkohola kriva za to što vas “onaj dole” ne sluša. Prvo, zbog alkohola biste mogli da imate problem pri erekciji, a ako je i kojim slučajem budete imali, pitanje je da li ćete moći da doživite orgazam. Zato, smanjite dozu i vašim problemima će doći kraj.

3. Prekomerna telesna težina

Osobe s viškom kilograma mogu da imaju problema s cirkulacijom i krvnim pritiskom, pa krv teže dolazi do penisa i zadržava ga ukrućenog. To je samo još jedan jako dobar razlog zašto biste trebali da vežbate.

4. Fizički problem

Srčana oboljenja, dijabetes, multipla skleroza... Sva navedena oboljenja, kao i mnoga druga, mogu blokirati nervne impulse zaslužne za njegovo uzbuđenje. Iako postoje lekovi za mnoge bolesti, vašoj će vezi i seksualnom problemu za početak najviše pomoći iskrenost i zajedničko bavljenje rešavanjem problema.

5. Pušenje

Pušenje je pogubno za cirkulaciju i sužava krvne sudove. A za erekciju je potrebna krv i zdrava cirkulacija. Matematika je jednostavna.

6. Nizak nivo testosterona

Nivo testosterona prirodno se smanjuje s godinama, zbog čega muškarci gube kosu, ali imaju i problema s postizanjem erekcije, između ostalih problema. Ali, sreća u nesreći je da se ovaj problem jednostavno može rešiti lekovima, odnosno hormonima.

7. Stres

Neplaćeni računi, šef vas smara, problemi u vezi, porodični problemi… Ovo itekako može uticati na seksualno zdravlje. Čak i ako brzo shvatite u čemu je problem, biće vam potrebno mnogo vremena da se vratite u normalu a vaš život ponovo podignete na nivo gde je i ranije bio.

Da li ste znali da čak svaki drugi  muškarac u Srbiji ima problem s erekcijom?

Izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.