Sindi reaguje na glasine da je tukla muža: Jadan on od 100 kg i 1,93 cm!

Ivana Stamenković Sindi (31) i Nikola Pavlović (35), osim što se za starateljstvo deteta bore na sudu, svojevremeno su imali i fizički sukob, kada je bivša članica grupe Models napala svog bivšeg muža i fasciklom htela da ga ubode u vrat.

Sve se dešavalo ispred Nikoline zgrade u Novom Beogradu, u trenutku primopredaje male Petre (4), a incident su zabeležile sigurnosne kamere koje su postavili stanari.

"Nikola je u tom trenutku držao Petru u rukama, a Ivana je kod sebe imala fascikl. Sve se dešavalo ispred Pavlovićeve zgrade. Prvo su se svađali i raspravljali, Ivana je glasno vikala, a onda je u jednom momentu počela da udara bivšeg supruga, koji je u naručju sve vreme držao njihovu ćerku. U jednom momentu Ivana je fasciklom pokušala da ga ubode u vrat, a on je jednom rukom pokušavao da se odbrani.

Nastavili su da se svađaju, a zatim je počela da ga gazi po nogama. U tom momentu između njih je stala Ivanina sestra, bivša poslanica Nevena Adžemović, i počela je da ih razdvaja, sklonila je Stamenkovićevu u stranu kako ne bi došlo do teških povreda. Petra je bila veoma uznemirena. Sve to su zabeležile sigurnosne kamere koje su postavili stanari zgrade u kojoj živi Pavlović", ispričao je dobro obavešteni izvor.

Nikola Pavlović nije bio raspoložen da daje izjave povodom ovog slučaja.

"Nemojte me zvati za te stvari. Neću to da komentarišem", bio je kratak Pavlović, dok je Ivana rekla da su se samo raspravljali.

"Samo smo se raspravljali jer je odbio da uzme lekove za dete koje sam tog momenta donela. Nije želeo da daje terapiju koju je lekar prepisao i to je razlog zbog kojeg smo se žestoko raspravljali.''

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.