ŠOKANTNO: Otkriveno ko stoji iza skandalozne grupe na Fejsbuku o otmici Tijane

”Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav” – napisano je na ovoj stranici, na srpskom, mađarskom, engleskom, francuskom i albanskom jeziku.

Vest se munjevitom brzinom proširila unevši ogromnu pometnju u javnost, pa su osnivači stranice koji su započeli bolesnu igru sa tuđom sudbinom, napisali “da se izvinjavaju, da su svim srcem uz Tijanu i da su samo želeli medijsku pažnju”. Potom su ugasili stranicu.

Međutim, u MUP-u je potvrđeno za “Blic” da se i dalje traga za osnivačima ove morbidne poruke, koji će snositi odgovornost zbog uznemiravanja javnosti.

Ovim nije samo uznemirena javnost, nego je naneta šteta i vlasniku STR “Roštilj kod Fake” iz Sjenice, koji je sasvim slučajno, tuđom bolesnom igrom doveden u vezi sa otmicom devojke iz Bajmoka.

Jer, broj računa ovog vlasnika roštiljnice nasumično je ispisan u poruci “otmičara”.

Porodica nestale devojčice iz Bajmoka rekla je da su stupili u kontakt sa policijom zbog ove stranice na društvenim mrežama, i da im je policija sumnja da je to nečija neumesna šala, ali da proveravaju ko je otvorio ovu stranicu.

Prijatelji nestale Tijane preko interneta mole građane da ne šire lažne informacije, ne predstavljaju se kao lažni otmičari i da Tijana nije viđena u Bosni, već da je poslednji put njen mobilni telefon detektovan na dva kilometara od granice sa Mađarskom.

Potraga za Tijanom traje šest dana, a uključena je i mađarska policija. Tijana Jurić iz Subotice provodila je raspust kod babe i dede u Bajmoku, a nestala je nakon zabave na kojoj je bila sa drugarima i posle koje je krenula ka Sportskom centru „Rata“, gde je htela da vrati duksericu.

Dečak koji ju je čekao odmah je alarmirao ostale da se nešto dogodilo jer drugarice nema.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.