Horoskop za 2. avgust

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ovaj dan deluje na vašu ambiciju ali i na porodične odnose. Trudite se da se dopadnete jednom Lavu sa kojim možete lako da se dogovorite oko mnogo čega ali on verovatno ne obraća mnogo pažnje na vas. Bilo bi bolje da veče provedete mirno nego da se opterećujete nepotrebnim razmišljanjima o prošlosti.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Neke nove mogućnosti na poslovnom planu realne su ali ako danas ne radite, odmarajte se i družite se sa rođacima. Dan savršeno odgovara onima koji žele da se dogovore oko nekih novih poslova koje će obavljati tek za oko mesec-dva i verovatno imaju veze sa strancima.Dobro se slažete sa Bikom, Rakom i Jarcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Premoreni ste i potreban vam je mir ali vi kao da priželjkujete da vam se dogodi nešto zbog čega biste morali da promenite plan. Spremni ste da idete preko svojih mogućnosti i razmišljate kako da se izborite sa konkurencijom, ma o čemu da se radi i ma kojim poslom da se bavite. Dobro se osećate u društvu Lava.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Ovaj dan vam donosi mogućnost kontakata sa onima koje dugo niste videli ili neka nova poznanstva koja mogu da se pretvore u neko novo poznanstvo. Treblo bi da se dogovorite sa Lavom oko nečega novog, moguće projekta koji će vam se isplatiti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Osetljivo reagujete na svaku vrstu kritike i trudit se da na najbolji način rešite problem koji se tiče ne samo vas nego i vaših kolega. Ako planirate samostalan projekat verovatno ćete tokom dana razmišljati kako da ga što pre započnete. Povremeno možete biti sumornog raspoloženja, naročito ako vam se ne javi prijatelj u znaku Raka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Osećate se dobro u društvu jednog Strelca sa kojim možete lako da uspostavite dobru komunikaciju. Verujete u mogućnost dobrog ishoda posla sa jednim Rakom, Jarcem ili Bikom sa kojima ste uvek bili u dobrim odnosima. Moguć je nastavak saradnje sa Lavom koji vas često kritikuje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Trudite se da se odmorite iako vam je atmosrefa u domu prilino naporna. Neko želi da se sa vama sretne i da vam da na znanje da možete da na njega računate. Ako se radi o potencijalnom saradniku, bićete uspešni, utoliko pre ako se radi o jednoj Vodoliji ili jednom Ovnu. Moguće su prijatne vesti iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Osećate se sjajno u društvu onih koji su spremni da vam učine uslugu, naročito ako ste na putu i ako se radi o nekom koga ste posle duže vremena sreli, potpuno neplanirno negde na putu. Možete se nadati pozivu od osobe prema kojoj nikada niste bili ravnodušni, naročito ako se radi o Raku ili Ribama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Verujete da ćete moći da lako rešite problem i ako budete bili u prilici da se dogovorite sa jednim Bikom oko bitnih pitanja, biće vam veoma prijatno. Veza sa nekim ko živi u inostranstvu može biti sjajna, naročito ako se radi o susretu sa osobom koja dolazi iz prekookeanskih zemalja. Mogući vanredni dobici.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Ovaj dan vam donosi mnogo nepredviđenih problema, naročito u radu sa saradnicima u okviru većeg tima. Preosetljivo reagujete na svaku vrstu kritike, uključujući tu i jednog Raka ili Lava sa kojima nikada niste bili u stanju da lako rešite problem u vezi sa finansijama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Jutro može biti burno, posebno ako rođeni krajem znaka a niste prilagodljivi i da pri tom volite da svakome kažete u lice sve što mislite. Jedna Vaga ili neki Ovan zbog toga se neće ljutiti ali Jarac, Škorpija, Bik ili Vaga mogu biti preosetljivi i pogrešno svhatiti vaš komenatar. Veče donosi napete odnose u saradnji sa Jarcem i Rakom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ne ulazite ni u kakve razgovore o nečemu što bi moglo da vas izbaci iz takta,posebno ne razmatratjte principijelna pitanja od čega nemate nikakve koristi. Rođeni krajem znaka mogu imati korist od saradnje sa Blizancima, Jarcem ili Devicom. Nekome je izrazito stalo da se sa vama vidi i razgovara o mogućnosti nastavka saradnje. Dobijate povoljne vesti od Jarca ili nekog drugog Bika. Potrebni su vam saradnici koji su na vašem nivou što se iskustva tiče.

izvor: conopljanews

Pogledajte još