Tijanina porodica u agoniji: Niko nam ne govori šta se događa!

- Ne dobijamo informacije od policije. Ne znamo šta je značila izjava ministra policije Nebojše Stefanovića da je osoba koja liči na nju viđena u Mađarskoj. To nosi svoju težinu i uzdamo se u to. Verujemo da je to nešto što može da nas dovede do Tijane, ali nama još niko ništa nije potvrdio. Sve nam je teže - očajan je otac.

Od prošle subote u kući u Bajmoku gde žive roditelji Tijanine majke Mirjane svako veče okupljaju se meštani i prijatelji devojčice. Trude se da zadrže optimizam i veruju da će ponovo videti devojčicu koja je misteriozno nestala u blizini Sportskog centra „Rata“ u noći između 25. i 26. jula. Za devojčicom iz Subotice tragaju srpska i mađarska policija, Žandarmerija, Interpol, ali osim njene bele patike „startas“ i veštačkog nokta - drugih tragova nema.

Majci su svaka noć i novi dan bez deteta sve bolniji. Neutešna je, pokušava da bude pribrana zbog druge ćerke Saške i jer veruje da će ipak na kraju sve biti dobro, da će se Tijana vratiti.

- Vratila se s mora 25. jula u petak i htela sam se da se ispričamo, ali je rekla da ćemo pričati sutradan, kada dođem u Bajmok. Vozom je otišla kod mojih roditelja jer je htela da se vidi s drugaricama i drugarima - kaže majka.

U potragu za Tijanom su prvi krenuli njeni najbolji drugari kojima je bilo sumnjivo što nije stigla da vrati duksericu i nije se javljala na mobilni.

- To su maloletna deca. Privrženi su jedni drugima. Velika su nam podrška, ali i njih i roditelje je strah - dodaju Jurići.

Tijana Jurić je u noći nestanka imala na sebi belu majicu, svetle farmerke i bele patike „startas“. Ako neko ima bilo kakvu informaciju ili nađe bilo kakav trag, neka se javi na broj 069/5232614 ili policiji.

izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.