Tvoja devojka ne voli oralni seks? Evo kako da to promeniš!

1. Pazi kako se ponašaš
Mnoge žene ne vole kada im muškarac nasilno gura glavu dole. Bez obzira na to šta si video u pornićima, mnogim ženama se ne dopada da se muškarac ponaša prema njihovoj glavi kao prema lopti za fudbal. Umesto toga, daj joj kompliment i reci koliko je dobra u oralnom seksu i kako neodoljivo izgleda kad to radi.
Kama sutra oralnog seksa!

2. Bez iznenađenja i pretpostavki
Možda tvoja devojka pripada grupi žena koje ne vole iznenađenje lansirano u njihovo grlo? Ako ste tek počeli sa oralnim seksom, pitaj je da li bi bilo u redu da tvoj vrhunac bude u njenim ustima ili negde drugde. Ako je odgovor potvrdan, najavi joj kada ćeš svršiti.
Saznaj koje su to 4 poze za eksplozivan oralni užitak!

3. Sebičnjak
Nekada je pristajala na oralni seks, a onda je naglo počela da odbija tu vrstu zabave? Možda nisi dobar u uzvraćanju. Mnogi muškarci misle da imaju pravo na oralni seks, ali ga ne uzvraćaju. Treba ti dodatno objašnjenje zašto neće da se spusti „tamo dole“? Ovo je, ujedno, i savet kako da je privoliš na oralni seks ako do sada to niste isprobali - pokaži joj koliko uživanja može da dobije ako se ti prvi spustiš ispod njenog struka... To će je osloboditi, oraspoložiti i inicirati da proba da ti uzvrati zadovoljstvo...
Znaš li koje su najveće zablude o oralnom seksu?

4. „Frizura“
Možda joj se ne sviđa tvoja intimna frizura. Povedi računa o tome, pitaj je kako bi volela da izgledaš kad skineš bokserice. Potrudi se da joj izgledaš privlačnije.
Saznaj kako da je pravilno oralno zadovoljiš! (+18)

5. Brzina
Ako ti je potrebno deset ili više minuta da svršiš tokom oralnog seksa, tvojoj partnerki se možda ne dopada ideja o oralnom maratonu. Više predigre pre ove vrste zabave može da ti pomogne da brže svršiš. Ili, ako je ona „tamo dole“ već duže vreme, daj joj vremena da se odmori, ali ne prekidaj seksualnu igru – potrudi se da je održiš na zavidnom nivou, kako bi ona opet poželela da spusti usne do tvojih prepona...

Izvor: Macho.hr

Pogledajte još