BIĆE VAM NEPRIJATNO KADA ČUJETE: Evo šta muškarci govore prijateljima o vama?

1. Govori koliko ste zgodni

Muškarci su vizuelna bića tako da je vrlo moguće da će svojim prijateljima spomenuti koliko ste zgodni, kakve noge imate… Guza i grudi i komentari o njima su obavezni. S tim se morate pomiriti. Ne zamerite im. Oni jednostavno vole da se takmiče s prijateljima.

2. Radio sam joj….

Iako je većima muškaraca škrta na jeziku kada je njihova intima u pitanju, drugi se pak vole pohvaliti svojim seksualnim podvizima. Nije im strano da uz flašu, ili dve, piva prokomentarišu šta su vam radili i na koji način.

3. Govori o planovima koje ima s vama

Ako planira da vas poljubi, zavede, odvuče u krevet ili izvede na večeru, znajte da to njegovi prijatelji već znaju.

4. Poziva u pomoć prijatelje kako bi vas “provalio”

Momci su zbunjeni jer im žene često šalju nejasne signale. Ako oseća nesigurnost, podeliće to s prijateljima i zamoliće ih za pomoć kako bi zajedno došli do toga "KAKO VAS ZAVESTI"?

5. Ono što me nervira kod nje je…

Nisu žene jedine koje izblebeću sve probleme koje imaju s muškarcima. Ako ga nešto nervira, i on će potražiti izduvni ventil kod prijatelja.

6. Upoznao sam je…

Ako ste u vezi, sigurno će poželeti da ispriča drugarima gde vas je upoznao i kako je tekla konverzacija između vas. Zato, budite ponosni.

7. Pali me… Volim njenu…

Budite uvereni u to da će deliti i “prljave” detalje koji se tiču vas, vašeg tela… To su “muška posla” i tako ih prihvatite.

Naišli ste na lošeg momka? Nemojte propustiti da ga zavedete, jer veza s njim ima svojih prednosti!

Izvor: allwomenstalk.com/nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.