Priča koja je zapalila internet: Mrtva devojka slala dečku poruke preko Facebooka!

Korisnik Reddita 'No Sleep', pravim imenom Nejtan, ispričao je svoje jezivo iskustvo koje je podelilo mišljenja na toj društvenoj mreži. Nejtan je ispričao kako je na Facebooku počeo da dobija poruke od svoje devojke, koja je poginula u nesreći 2012. godine.

Rekao je kako je došlo do sudara tri automobila jer je neko prošao na crveno svetlo na semaforu. Njegova devojka, Emili, preminula je nakon nekoliko minuta na mestu nesreće. - U tom trenutku smo bili zajedno pet godina. Nikada nije bila za brak, jer joj je to bilo zastarelo, no da je htela, oženio bih je nakon tri meseca veze. Bila je tip devojke koja bi uvek izabrala izazov. Najsrećnija je bila na kampovanju i uvek je mirisala na cimet - rekao je Nejtan koji je nakon nesreće ostavio njen profil na Facebooku aktivnim.

Otkrio je kako pristup njenom profilu imaju samo on i Emiliina majkzsan. Nejtan je na Redditu ispričao kako je krajem 2013. primio poruku na Facebooku, a kada ju je otvorio video je da ju je poslala Emili. I tada je sve počelo. Primio je nekoliko poruka s njenog profila, a kada je pitao njenu majku šalje li mu ona greškom te poruke misterija se nastavila jer mu je rekla da nije ona. Proverio je i s prijateljima radi li se o neslanoj šali, no svi su rekli da nisu oni.

Poruke koje je primao nisu imale previše smisla i bile su pomešana kompilacija poruka koje joj je on slao pre. I tu neobjašnjive stvari nisu prestale jer, kako je Nejtan napisao na Redditu, u februaru 2014. počele su da mu stižz notifikacije da se Emili tagovala na njegovim fotografijama. Neki Nejtanovi prijatelji smatrali su da se radi o 'bagu', dok su ga drugi zbog cele priče skinuli s liste prijatelja, piše BuzzFeed. Nejtan je na kraju kontaktirao i Facebook iz kog su mu odgovorili da je njenom profilu pristupljeno s lokacija na kojima je bila pre, kao Nejtanova kuća i kuća njene majke. Od svih poruka Nejtana su najviše uznemirile ona u kojoj Emili govori da joj je prsluk u sušilici i da joj je hladno i poruka u kojoj mu piše delove rečenica njegove zadnje poruke njoj na dan kada je poginula.

Vrhunac je bila fotografija objavljena s njenog profila na kojoj je Nejtanova kuća spolja, a vidi se njegov kompjuter. Notifikacija o toj fotografiji došla mu je, kako je rekao, dok je pisao objavu o celoj priči na Redditu.

Priča o porukama mrtve devojke na Facebooku brzo se proširila internetom, a mišljenje koje preovladava je da Nejtan sam sebi šalje poruke s profila poginule djevojke. - Daj nekome kome veruješ da promeni šifru na njenom profilu. Nadam se da će ti se situacija popraviti - jedna je od poruka korisnika Reddita.

izvor: haber.ba

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.