Seks na radnom mestu

LOS ANĐELES - Amerikanke i Amerikanci ne zaziru od "nestašluka" na radnom mestu i izuzetno su maštoviti kad treba odrediti "zgodno mesto" za razmenu nežnosti. Amerikanke su spremnije od Amerikanaca da se upuste u seksualne odnose sa kolegama na poslu i stvar "obave" na radnom mestu, a dve trećine anketiranih žena priznalo je da su spavale sa kolegama, pokazali su rezultati istraživanja Plejboja.

Na sprovedenu anonimnu "on lajn" anketu magazina odgovorilo je više od 10.000 muškaraca i žena, a detaljni rezultati pomoći će sociolozima i psiholozima da donesu preciznije sudove o tome kakve su sve "radne obaveze" u nestašlucima za zaposlene.

Uz golicave odgovore na pitanja "kako to vole da rade", "koliko često" i "koliko su izbirljivi u izboru za nestašluke", svakako su zanimljivi i statistički podaci.

Više od 20 odsto anketiranih žena odgovorilo je da su spavale sa nekim od kolega, dok su muškarci bili skromniji - samo 12 odsto ispitanika pozitivno je odgovorilo na pitanje "da li ste i koliko puta imali seksualne odnose s koleginicama".

U isto vreme, 46 odsto žena koje su "upražnjavale" ono što je magazin nazvao "kancelarijski seks" izjavilo je da su spavale sa šefom, dok je procenat u muškoj populaciji takođe skroman - 12 odsto njih razmenjivalo je nežnosti sa šeficom.

Plejboj ovako nizak procenat pripisuje činjenici da ipak ima više šefova-muškaraca od šefova-žena.

Kao omiljeno mesto za seks na radnom mestu žene su označile kancelarijski sto, dok su muškarci radije "ono" radili na kauču ili fotelji. Kao najnepopularnije "poprište" za ljubavne igre i žene i muškarci proglasili su arhivu, sobu za distribuciju pošte i kopirnicu.

Zanimljivo je da su žene izbegavale da šefovima kažu "da" u njihovim kancelarijama, ali ni jedna nije bila u stanju da kaže zašto.

Konačno, više od 80 odsto žena i muškaraca tvrdi da su redovno flertovali sa kolegama

(FoNet)
14. septembar 2009.

Pogledajte još