ISTINA JE NEGDE TAMO: Najluđe teorije o vanzemaljcima!

Fascinacija vanzemaljcima ne prestaje. Negde je prerasla u kult, a negde već postaje prava mala religija. Naravno, uz sve neistraženo i misteriozno idu i teorije zavere, a mi smo na jedno mesto sakupili one najluđe i najbizarnije.

Iznad naših glava kruži gigantski vanzemaljski satelit

foto:Arhiva Nadlanu

Iznad nas već 13 000 godina kruži džinovski satelit "Crni Vitez" koji u sebi skriva kartu koja vodi do planeta Epsilon Bootis, a poslali su ga vanzemaljci kako bi komunicirali sa nama. Prvi ga je otkrio Tesla kada je 1899. godine počeo da prima radio signale za koje je verovao da dolaze iz svemira.

Daglas MekArtur, borac protiv malih zelenih

foto:yayimages

Čovek koji je vodio SAD u borbi protiv Japana i Koreje je najavio rat s vanzemaljcima? MekArtur je 1955. navodno održao govor u kom upozorava kako sve države sveta moraju da se ujedine jer će se sledeći rat voditi između čovečanstva i bića sa drugih planeta. MekArtur nije govorio u prazno. Priča se da je on do ovih informacija došao putem istraživanja koja je obavila agencija vlade SAD.

Američka vlada u tajnosti je poslala astronaute na drugu planetu

foto: NASA twitter

Misteriozna planeta Serpo navodno je dom nekolicini astronauta, a tamo ih je poslala američka vlada. Priča glasi da su Amerikanci spasili život vanzemaljcu koji je pao u Rozvel. Kako bi im zahvalio, pomogao je vladi da prebaci astronaute na njegovu planetu gde su oni živeli više od 10 godina u mirnoj zajednici. Nažalost, nijedan od članova te misije više nije živ - dvojica su umrla na Serpu, dvojica su rešila da ostanu, a oni koji su se vratili na Zemlju su umrli od radijacije kojoj su tamo bili izloženi.

Isus je bio vanzemaljac

foto: yayimages

Mnogi veruju da su bogovi koje su poštovali drevni stanovnici Zemlje zapravo bili vanzemaljci. Prema toj teoriji i Isus je jedan od njih, a tu činjenicu vekovima skriva Katolička crkva. Sve okolnosti njegovog života upućuju na to da se nije radilo o ovozemaljskom biću, počevši od njegovog "bezgrešnog začeća" do čuda koja je činio.

Vanzemaljci su oteli avion MH370 Malaysia Airlinesa

foto: yayimages

Misteriozni i neobjašnjivi nestanak aviona Malaysia Airlinesa izrodio je mnoge bizarne teorije, a prema jednoj od njih avion su usred leta oteli vanzemaljci. Onima koji u ovo veruju u prilog ide izjava glave malezijskih vazdušnih snaga, Rodzalija Dauda, koji je navodno izjavio da su na radaru u blizini mesta nestanka aviona i trenutak pre toga ulovili signal neidentificikovanog letećeg objekta. Prema anketi CNN-a, svaki deseti Amerikanac veruje u ovu teoriju.

CIA je ubila Džona Kenedija kako bi ga sprečila da sazna istinu

foto: Arhiva Nadlanu/Beta/AP

Teorija kaže da je 1963. godine američki predsjednik Kenedi video NLO. Samo 10 dana pre svoje smrti tražio je od CIA-e da s njim podele sve rezultate svojih istraživanja o NLO-ima i daju ih NASA-i. Planirao je da se udruži s Rusima i započne program istraživanja vanzemaljaca, ali je CIA rešila da stane tome u kraj i ubije ga. Da ne postoji dokument poznat kao "spaljeni memo", mnogi bi verovatno odmah ovo odbacili kao ludu teoriju. U delimično spaljenom dokumentu navodno su pronađena uputstva CIA-e za izvođenje atentata na predsednika.

Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.