TEŠE JEDNA DRUGU ZBOG RAZVODA: Marijana i Snežana u zagrljaju!

Kreatorka Marijana Mateus, koja je sa Snežanom Dakić provela nedelju dana u Sen Tropeu, ju je upoznala s mnogim prijateljima, ali nije insistirala da započne novu romansu, već da samo bude u što većem društvu da bi lakše podnela razvod od Vladimira Mikića.

- Upoznala sam je sa svim svojim prijateljima iz Grčke i Amerike. Sen Trope je moja druga kuća i tamo imam mnogo prijatelja, međutim, Snežana nije mogla da se opusti onako kako bih ja to volela. Trudila sam se da vedrim duhom, pozitivnim gledanjem na život i, na kraju krajeva, ličnim iskustvom utičem na nju da što pre stane na svoje noge, ali ne znam koliko sam u tome uspela. Veoma joj je teško i ovaj period je za nju sigurno najgori u životu. Pored toga, Snežana ima i zdravstvenih problema koji su dodatno uticali na to da se ne opusti onoliko koliko bi trebalo - kaže Marijana.

Ona ističe da prijateljstvo među njima datira još iz 1997. godine.

- Nas dve smo veoma bliske drugarice. Sigurna sam da će ona sve ovo preboleti. I to joj od srca želim. Najpre zato što je jaka žena, a i zato što zaslužuje da bude srećna jer je divna i plemenita - kaže kreatorka koja se nakon 17 dana odmora vraća u Beograd.

Izvor: Alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.