Kraj tromesečne veze: Cecin brat šutnuo Saru

Kako saznajemo, razlog je njena hirovita priroda, koju on više nije želeo da trpi.

Sara i Milan uplovili su u romansu krajam aprila, nakon čega se više nisu odvajali. Ona je bila čest gost svih slavlja koje je organizovala Milanova sestra od ujaka Ceca, u čijoj kući na Kipru su proveli pola leta. On ju je čak upoznao i sa roditeljima u Žitorađu, pa je sve govorilo u prilog tome da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen.

- Po povratku u Beograd iz njegovog rodnog mesta žestoko su se posvađali, zbog čega je Milan poludeo i rekao joj da je gotovo sa njihovom vezom. Više nije mogao da trpi njeno hirovito ponšanje i to što je veoma tvrdoglava i neće da popusti kada nije u pravu.

Smetalo mu je njeno detinjasto ponašanje, ali je mislio da će je proći. Sara nije očekivala da će on tako burno reagovati, iznenadila se, ali je ipak otišla svojoj kući. Emocije među njima nisu prestale, ali se od raskida nisu čuli - kaže naš izvor blizak Marinkoviću.

Pre nekoliko nedelja su se pojavile glasine da Ceca nije oduševljena izborom svog brata i da je u lošim odnosima sa Sarom. Manekenka je demantovala te navode i naglasila da je popularna pevačica uvek dočeka sa osmehom.

Da raskid leči provodom, može se videti po fotografijama koje Sara postavlja poslednjih nekoliko dana. Već prvo veče kada ju je Milan ostavio, u goste joj je došla drugarica koja je spavala kod nje, pa tako mesto u njenom krevetu ipak nije bilo upražnjeno. Narednih nekoliko večeri Trajanovićeva je tip-top sređena izlazila po klubovima i kafanama, dok su joj društvo u ispijanju vina pravile i Divna Karleuša i Suzana Perović.

alo/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.