UBICE LJUBAVI: 6 najvećih grehova koje parovi čine posle seksa!

1. Zaspite istog trenutka

Ako učinite ovako nešto, znajte da će to ubiti seksualnu energiju i sve ono što ste momenat pre nego što ste zadremali doživeli zajedno. Ovo je greška koju mnogi parovi ponavljaju jer nisu svesni koliko to može loše da utiče na njihovu vezu. Umesto toga, razgovarajte, mazite se, učinite sve, samo nemojte da zaspite.

2. Brže-bolje pobegnete pod tuš

Zašto biste to radili? Partneru će biti neprijatno jer će pomisliti kako želite da sperete njegov miris sa sebe. Ako već imate tu lošu naviku, neka bude to vaša zajednička navika. Pozovite partnera da vam se pridruži pod tušem, jer tu možete doživeti još mnogo uzbuđenja - zajedno.

3. Hvatate se za telefon i zovete prijatelje

Zar zaista mislite da će partneru biti OK da se nakon seksualnih igrarija i zajedničkog užitka, latite telefona i pozovete prijatelja ili prijateljicu da ćaskate? Vreme za seks je samo vaše vreme, a trenuci posle seksa takođe moraju da budu vaši, zajednički. Sklonite telefon, isključite ga, i uživajte jedno u drugom.

4. Dosadne priče o poslu

Posle seksualnog uzbuđenja, nikome ne može biti uzbudljivo da sluša priče o pritiscima na poslu. To ostavite za neku drugu priliku. Uostalom, zašto ne biste pričali o nekim zajedničkim planovima, izlasku... Mada, kada malo bolje razmislimo, zašto ne biste ponovili gužvanje u postelji?

5. Svako na svoju stranu

Razdvajanje posle seksualnog čina je loše po vašu intimu. Nemojte spavati u odvojenim sobama. To će ubiti strast koju ste jedno za drugo osećali momenat pre, a takođe će uništiti i vaše jutarnje raspoloženje za seks.

6. Posle seksa, bacite se na hranu

Pravilo kaže - seks je jedina hrana koja vam je potrebna! Ako se odmah posle seksa preselite u kuhinju, to će narušiti vašu seksualnu energiju, jer će partner pomisliti kako ste sve vreme dok ste se seksali razmišljali o hrani.

Izvor:TOI/nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.