Groznica novogodišnje večeri

Već u prvim danima decembra  hvata nas panika i počinjemo da razmišljamo o jednoj jedinoj čarobnoj noći, novogodišnjoj noći. Prva i najbitnija dilema je šta obući, kako namestiti frizuru, kuda ići i s kim, šta pokloniti dragim osobama?

Teško je izabrati adekvatne poklone u novogodišnjoj euforiji. Haos u radnjama, uzbuđeni kupci, gužva oko jeftinih artikala, samo su neke od situacija sa kojima se susrećemo pred svaki 31. decembar. Kako odabrati pravi poklon bez velikih posledica?

Vrlo bitna stavka je znati šta treba da se kupi. Pravi izbor su veliki tržni centri gde na jednom mestu možete da nađete sve, moderne male radnje, ekskluzivne butike, dobro snabdevene parfimerije, antikvarnice i gift-šopove. Mogućnost šopinga u inostranstvu se ne računa, jer spada u domen naučne fantastike.

Nije preporučljivo da vodite nekoga sa sobom u kupovinu. Svaki muškarac će poludeti i možda vas ostaviti baš uoči Nove godine, majka će vas udaviti pričama o nepotrebnom trošenju novca, najbolji prijatelj će vam reći da dobro izgledate u stvarima koje vas udebljavaju. Deca će vas nervirati kenjkanjem, a koleginica s posla svojim ogovaranjem ostalih kolega.

Da bi vam novogodišnji praznici ostali u čarobnom sećanju, morate malo i da se potrudite. Ne brinite, nije potrebno mnogo. Izaberite poklon, uvijte ga u šareni papir, stavite crvenu mašnu i magija može da počne. Zaplešite i vi u ritmu darivanja i usrećite bar te noći sebe i svoje bližnje pažnjom neprocenjive vrednosti. Pri kupovini poklona ne treba da se rasipate, već kupujte samo onima koji od Vas to zaslužuju i što je najvažnije, treba misliti o sebi. Pod obavezno se častite nekim skupim i savršenim komadom o čijoj ceni možete razmišljati, sledeće godine.

Naš predlog za nju:
U samom centru grada u ekskluzivnom tržnom centru „Milenium“, možete naći upravo ono o čemu ste maštale. Najveći izbor atraktivnih toaleta vam nudi modna kuća „Boom“. Zanimljivo krojene haljine sa izazovnim izrezima, atraktivnih boja i dezena, svetlucavi dekorativni kaiševi, helanke, suknje, topići, peruške, providni rukavi, bundice.... i još mnogo toga će vas ostaviti bez daha. Kao što ćete i vi nekog u novogodišnjoj noći. Veliki izbor nude i "Zara", "Mango" i "Morgan". Požurite, izbor jeste veliki, ali je i 31. decembar blizu.

Naš predlog za njega:
Oni su najkomplikovaniji. Komplikovaniji od svake devojke. U odelu deluju preozbiljno, a i njega su planirali da obuku samo za venčanje. Trenerku bi baš mogli da zaobiđu bar u novogodišnjoj noći. Naša preporuka je nešto u stilu modne marke "Sorbino", koja nudi mnogo sportsko-elegantnih kombinacija. Za nešto malo starije i ozbiljnije tu su modne kuće "Zara" i "Pal Zileri". Izbora ima, ali je na vama da izaberete u čemu se osećate najprijatnije.

Naš predlog za poklon:
U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje.... miris! To mesto je parfimerija i pravo je mesto za sve one koji su u nedoumici, šta pokloniti najdražima za predstojeće praznike. Veliki izbor ženskih i muških parfema, kozmetike, šminke... Kuća lepih mirisa i zanimljivo dezeniranih i upakovanih proizvoda, "L'Occitane", nudi veliki izbor mirišljavih ulja, kupki, sapuna, krema, soli, mirišljave sveće.... "Maksimus" i "Dve šmizle" u svojoj ponudi imaju bižuteriju svih mogućih boja, svečane torbice, novčanike... Za one s malo dubljim džepom tu je "Watches", koji nudi najnovije modele ženskih i muških ručnih satova. Ima za svačiji ukus ponešto. Samo se treba odlučiti i krenuti u šoping.

Jelena Antonijević

Pogledajte još