ŽENE VAS UČE: 7 tajni seksa koje svaki muškarac mora da zna!

1. Razgovor je odličan afrodizijak

I tu ne mislimo samo na prljave razgovore, već i na opuštene konverzacije, koje će vam pomoći da se potpuno prepustite i otvorite jedno drugom. Možda bi većina muškaraca izbegla priču, ali dragi naši, ne uskraćujte ovo vašim partnerkama, jer, bićete iznenađeni koliko bi razgovor mogao da pojača vašu seksualnu želju.

2. Većina žena u dugoj vezi osećaju se manje privlačnim

Za parove koji su dugo u “sigurnoj luci”, sasvim je prirodno da se u nekom momentu veze žene zapitaju da li su i dalje dovoljno privlačne. Zato se ne čudite ako se vaša partnerka skida jedino kada je ugašeno svetlo. To je njen osećaj nesigurnosti koji samo vi možete da popravite. Recite joj koliko vas i dalje privlači i bićete oboje na dobitku.

3. Za žene seks nije izdvojen od ostatka života

Da bi bila opuštena u seksu, i uopšteno, raspoložena za isti, žena mora da bude ispunjena i u drugim aspektima vašeg zajedničkog života. U prevodu, seks nije dovoljan! Zato, ne zapuštajte i deo veze koji nema veze sa aktivnostima ispod jorgana.

4. Orgazam nije neophodan

Iako muškarci smatraju da je odlika dobrog ljubavnika sposobnost da ženu dovedu do vrhunca, žene se ne bi složile s tim. Mnoge pripadnice nežnijeg pola će biti zadovoljne ako je partner nežan, i ako obraća pažnju na njene potrebe tokom seksa, pa i sam muški orgazam je ponekad njoj sasvim dovoljan. Umesto da se opterećujete oko njenog orgazma, priuštite joj nezaboravnu predigru, koja njoj uvek više znači, a vi je prečesto izbegavate.

5. Ne shvatajte seks previše ozbiljno

Ako ste isuviše ozbiljni kada je seksualni čin u pitanju, onda ćete zaboraviti na mnogo bitnije stvari…. Na osmeh, dobru zabavu, romantiku… Unesite malo živosti u vezu i seksualni život. Ne mora sve da bude jurnjava za orgazmom.

6. Zaboravljate dodire i maženje

Žene vole romantiku, maženje, dodire i poljupce koje ne moraju nužno da vode do seksa. Sledeći put kada budete ležali jedno kraj drugog, usresredite se na ove stvari, seks neka vam bude na poslednjem mestu.

7. Posle seksa nemojte gubiti interesovanje za nju

Ništa nije uvredljivije od vašeg gubitka interesovanja za partnerku posle seksa. Ako ste završili “posao”, to ne znači da bi trebalo da okrenete glavu na drugu stranu, ili ustanete i odvojite se od nje. Lezite kraj vaše drage i posle seksa, neće vam pasti kruna s glave, a njoj će to značiti više nego išta.

Izvor: TOI/nadlanu

Pogledajte još